Boscolo

Luksustyyliä kattohuoneistossa

olohuone-penthouse-boscolo

Tämä Lontoossa sijaitseva upeasti sisustettu kattohuoneisto tarjoilee luksustason ihasteltavaa ja skandinaaviseenkin makuun sopivaa tyyliä monelta kantilta. Tasapainoisen mustavalkoisen värimaailman rinnalle on tuotu näyttäviä valaisimia, yksityiskohtia ja väriläiskiä elävöittämään kokonaisuutta. Tarkkaan harkitun ja taidolla viimeistellyn sisustuksen huomaa jo olohuoneessa. Sisustussuunnittelusta on vastannut Boscolo.

ruokailutila-penthouse-boscolo

Kevyt väliseinä jakaa ruokailutilan keittiöstä. Aukot seinässä lisäävät ilmavuutta tilojen välille ja tarjoavat samalla mainion paikan maljakoille ja muille koriste-esineille. Ruokaryhmän takana korkeat peilit taas tuovat tilaan kaivattua syvyyttä lisäten samalla valoa.

keittio-valiseina-penthouse-boscolo

Kahdelle seinälle jakaantuva keittiö tarjoaa mukavasti tilaa keittiössä hääräilyyn.

keittio-penthouse-boscolo makuuhuone-penthouse-boscolo

Makuuhuoneen tunnelma on todella ylellinen. Koristeelliset seinälistat ja monet muut yksityiskohdat tekevät tilasta todella ylellisen tuntuisen.

kylpyhuone-penthouse-boscolo

Kylpyhuoneen tumma ilme herää eloon pintojen tekstuureista sekä toimivasta valaistuksesta.

parveke-penthouse-boscolo

Ihasteltavaa löytyy myös parvekkeella, josta avautuu upeat maisemat kaupunkiin.

Kuvat boscolo.co.uk

Tyylikästä tunnelmaa Lontoossa

eleganttia-tyylia-ja-yksityiskohtia-portaikko

Tämän Lontoossa sijaitsevan tyylikkään asunnon ilmeestä on vastannut Boscolo, joka on toteuttanut monia upeita sisustuksia. Tässä ylellisen brittiläisessä kodissa on havaittavissa vivahteita myös skandinaavisesta sisustustyylistä. Harmonisen ja tasapainoisen kevyen värimaailman rinnalla kauniit yksityiskohdat astuvat kauniisti esiin, mikä saa kevyemmänkin värimaailman näyttämään monipuoliselta ja kodikkaalta.

eleganttia-tyylia-ja-yksityiskohtia-koristeesineet

Vaikka kyseessä onkin laadukkaista ja arvokkaammista materiaaleista kasattu sisustus ei se silti poista sitä faktaa, että harkitulla kokonaisuudella, moninaisilla tekstuureilla ja sisustuksen yhteisellä punaisella langalla kodista saa luotua näyttävän ja ylellisen myös edullisemmalla budjetilla.

eleganttia-tyylia-ja-yksityiskohtia-olohuone

Kun asiat, esineet ja tilojen tyyli keskustelevat yhtenäisesti toistensa kanssa, kokonaisuus nousee aivan eri tavalla esiin. Värisävyt, materiaalien (pintojen graafisen ilmeen) tekee väripaletista elävän ja mielenkiintoisen.

eleganttia-tyylia-ja-yksityiskohtia-oleskelutila

Pieni kiilto tuo särmää ja korostaa yksityiskohtia. Yksivärisen ilmeen sijaan, pieni tekstuuri tai kuviointi saa huonekalut näyttämään huomattavasti persoonallisemmilta ja lisävivahteita voi tuoda vetimillä, koristelistoilla sekä muilla detaljeilla.

eleganttia-tyylia-ja-yksityiskohtia-kalusteet

Älä jätä kalusteita ylhäiseen yksinäisyyteen vaan täydennä kokonaisuus. Esimerkiksi tässä kapea pöytätaso näyttää huomattavasti juhlavammalta, kun sen alta pilkottaa kaksi silloin tällöin tarpeellistakin istumarahia.

eleganttia-tyylia-ja-yksityiskohtia-sohvaryhma

Kerroksellisuus, tekstiilit ja jatkumo yksityiskohtien sekä tilojen välillä luovat mielenkiintoa sisustukseen.

eleganttia-tyylia-ja-yksityiskohtia-takka

Yllätä tilan tyyli tuomalla peili sellaiseen paikkaan, josta se ei normaalisti löytyisi. Pienillä hyllytasoilla saat säilytystilaa koriste-esineille ja kukka siellä täällä piristää tunnelmaa kummasti.

eleganttia-tyylia-ja-yksityiskohtia-ruokapoyta

Kuvat boscolo.co.uk

Eleganttia luksusta Lontoossa

lontoo-tumma-sisustus-luksus-6

Aivan Lontoon keskustassa sijaitsee tyylikkäästi sisustettu asunto, joka henkii eleganttia luksusta ja tummaa mystiikkaa. Sisustus on tarkkaan harkittu kokonaisuus, jossa eri huoneiden tunnelmat ja tyyli kohtaavat toisensa. Vaikka materiaalit ovatkin huippuluokkaa, voi tästä asunnosta ottaa paljon esimerkkiä myös budjettisisustamiseen. Asunnon sisustuksesta on vastannut a Boscolo.

lontoo-tumma-sisustus-luksus-7

Olohuoneen toisessa päässä sijaitsee näyttävä baaritiski, jonka takana oleva peiliseinä luo tilaan syvyyttä ja korostaa samalla hyllyillä olevia kauniita lasiesineitä.

lontoo-tumma-sisustus-luksus-8

Minimalististyylinen keittiö muodostuu suuresta saarekkeesta, jonka yläreunaa kiertävä uloketaso tekee siitä myös käytännöllisen ruokailupaikan. Vastaavanlaisen voisi kiinnittää mihin tahansa muuhunkin saarekkeeseeen tuomaan siihen lisäarvoa ja toiminnallisuutta.

lontoo-tumma-sisustus-luksus-9

Makuuhuoneessa lattiasta kattoon ulottuva pehmustekaistele antaa tilaan ylellisyyttä toimien samalla näyttävänä sängynpäätynä. Geometrinen kuviointi tyynyissä ja sängyn jalkopäässä olevassa senkissä sitoo tilan tyylin ja rytmittää kokonaisuutta.

lontoo-tumma-sisustus-luksus-10

Toinen makuuhuone on aavistuksen vaaleampi kokonaisuus. Huomaa katonrajassa koristelistat.

lontoo-tumma-sisustus-luksus-2

WC-tiloissa rohkea tapettivalinta, bronssiset yksityiskohdat ja lämmin valaistus tekevät tilasta ainutlaatuisen. Tapettivalinta onkin mainiovaihtoehto wc-tilaan, jossa sinällään ei ole suoranaisia haasteita kosteuden kanssa.

lontoo-tumma-sisustus-luksus-3

Koristeellisen kukkakuvioinnin keskellä pörrää kärpänen. Tyylikäs seinävalaisin korostaa tapetin väriä ja kuosia.

lontoo-tumma-sisustus-luksus-4

Jo pienikin elementti voi vaikuttaa tilan tunnelmaan todella paljon. Ruutumainen kuviointi lyhyessä väliseinässä läpäisee valoa ja herättää mielenkiintoa.

lontoo-tumma-sisustus-luksus-5 lontoo-tumma-sisustus-luksus-1

Sisustus jatkaa talon ulkopuolella olevaa tyylikästä englantilaista ilmettä, jossa ei pelätä koristeellisuutta ja selkeitä yksityiskohtia. Tarkemmin kohteeseen voit tutustua Boscolo -verkkosivuilla.

Via hallofhomes.com / Kuvat boscolo.co.uk

Vuokramökit Suomessa

Vuokraa mökki tai huvila ja lähde nauttimaan kesästä rentouttaviin maisemiin. Parhaat mökit varataan nyt!