Search
Close this search box.

Eero Aarnio

Singles' Dayn kunniaksi Finnish Design Shop verkkokaupasta voi hankkia muutamia todellisia designin helmiä mukavasti alennettuun hintaan.
Designaarteita alennuksella

Singles’ Dayn kunniaksi Finnish Design Shop -verkkokaupasta voi hankkia muutamia todellisia designin helmiä mukavasti alennettuun hintaan. Eero Aarnion suunnittelema Pallotuoli sopii täydellisesti olohuoneen lukunurkkaukseen. &Tradition Little Petra nojatuolin ylellisen pehmeä lampaantaljoverhoilu tuo mukavasti lämpöä sisustukseen.

Iittalan Aalto maljakko ja Oiva Toikan suunnittelema Aili lintu täydentävät tyylikkäästi monenlaista sisustusta. Valkomarmorinen Ferm Living Alza samppanjanjäähdytin viimeistelee juhlahetken. Rentoa ja kodikasta säilytystilaa voi tuoda Hakola Lempi hyllyllä ja Verpan Barboy vaunulla. Lämpimän ja graafisen yksityiskohdan syksyiseen ja talviseen sisustuksen saat ryijymäisellä Finarte Tie matolla.

Alennukset voimassa 12.11.2020 asti. Ostoksille pääset tästä.

Jaa tämä juttu:
Eero Aarnion suunnittelema Elephant Boot nojatuoli on luonnollinen sisustuselementti tilassa ja täydellinen valinta esimerkiksi takkahuoneeseen.

Eero Aarnion suunnittelema Elephant Boot nojatuoli on luonnollinen sisustuselementti tilassa ja täydellinen valinta esimerkiksi takkahuoneeseen. Tämän rottinkisen tuolin rinnalle on saatavilla myös Mushroom nimellä oleva jakkara, joka täydentää upeasti kokonaisuutta.

Rottinki on materiaalina luonnollinen ja se tuo lämmintä kodikkuutta sisustukseen. Sen kaveriksi sopii loistavasti esimerkiksi juuttimatto tai villamatto. Elelphant Boot tuoli on saatavilla myös mustana, ulkokäyttöön sopivana polyrottinkisena versiona. Myös jakkaroista löytyy ulos sopivat mallit. Myynnissä Finnish Design Shopissa.

Jaa tämä juttu:
Pallotuoli on upea ilmestys tilassa ja todellinen klassikko. Tämä Eero Aarnion suunnittelma tuoli on kuin oma pieni piilopaikka sisustuksessa.

Pallotuoli on upea ilmestys tilassa ja todellinen klassikko. Tämä Eero Aarnion suunnittelma tuoli on kuin oma pieni piilopaikka sisustuksessa. Pallotuoliin voi käpertyä lukemaan kirjaa tai vetäytyä nautiskelemaan ”omasta tilasta. Tuoli on nyt hyvässä ALENNUKSESSA Finnish Design Shopissa. Alennus koskee tuolin mustaa mallia. Tuotteita rajoitetusti. Siirry ostoksille tästä.

Jaa tämä juttu:

Tämä upea ullakkoasunto tarjoaa tyylikkäät puitteet asumiseen aivan Helsingin ydinkeskustassa. Tilava parviratkaisu tuo vielä mukavasti lisäneliöitä arkeen eikä valoa ja avaruuttakaan kodista puutu. Kohde löytyy myynnistä Aktia Kiinteistövälitys Oy:ltä.

Puunsävyiset kaapit keittiössä tuovat kivaa lämmintä tunnelmaa muuten modernin valkoisen rinnalle. Iso ikkuna keittiön vieressä avartaa tilaa mukavasti tarjoten samalla runsaasti kaivattua työskentelyvaloa kokkailun lomassa.

Pyöreän lasisen ruokapöydän ympäriltä löytyy näyttävät Panton tuolit. Oleskelutila jakautuu omaksi osakseen lipaston ja kulmasohvan avulla. Koko seinän levyinen ikkuna tarjoaa näkymät parvekkeelle, joka toimii myös olohuoneen jatkeena.

Upean sisustuselementin ja loikoilupaikan tarjoaa Eero Aarnion suunnittelema pallotuoli. Isolta kulmasohvalta löytyy mukavasti istumapaikkoja ja kompaktina sohvapöytänä toimii Kartell Stone jakkara. Portaiden lasikaide korostaa kauniisti sisustuksen modernia tyyliä.

Tilavalta parvelta löytyy sängyn lisäksi hyvin säilytys- ja pukeutumistilaa. Lattialle seinää vasteen nojaamaan asetettu peili tuo kivaa syvyyttä tilaan.

Kylpyhuoneen mustavalkoinen ilme noudattelee muun sisustuksen tyyliä.

Kuvat Aktia Kiinteistönvälitys Oy

Jaa tämä juttu:

artek-rocket-jakkara-uudet-varit

Eero Aarnion suunnittelema Rocket -jakkara esittäytyy nyt uusissa pirteissä väreissä. Energiset sininen ja punainen tuovat Rocket -jakkaran entistä voimakkaammin esille sisustuksessa.

artek-rocket-jakkara-uudet-varit-2

Voimakkaat värit erottuvat sisustuksessa tai vaihtoehtoisesti ne tukevat jo aiemmin käytössä olevia samoja värejä, jolloin kokonaisuudesta tulee entistä herkullisempi. Rocket jakkarasta on saatavilla kahta eri kokoa ja uusien värien lisäksi valikoimasta löytyvät jo entuudestaan tutut musta, valkoinene sekä klassinen tammi. Rocket -jakkarat ovat myynnissä Finnish Design Shopissa

Jaa tämä juttu:

artek-rocket-jakkara

Eero Aarnion suunnitelema Rocket-jakkara seisoo ylväästi paikoillaan. Tämä puusta valmistettu muodoiltaan pyöristetyn muhkea jakkara palvelee mainiosti vaikkapa keittiön saarekkeen ääressä tai meikkauspöydän kaverina. Rocket-jakkarasta on saatavilla myö pienempi, n. 30cm matalamapi Baby Rocket malli. Jakkarat myynnissä Finnish Design Shopissa

Huom! Valkoiset mallit ovat -20% alennuksessa syyskuun 2013 loppuun asti.

Jaa tämä juttu:

Eero Aarnion suunnittelemat pippuri- ja suolasirotin muistuttavat monista lautapeleistä tuttuja pelinappuloita. Tyylikäs ja ennen kaikkea hauska lisä kattaukseen.  Myynnissä Inessa -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:

Eero Aarnion Alessille suunnittelema Diva kastelukannu on esteettisesti kaunis kastelukannu, jota on hillityn valkoisen ja mustan lisäksi saatavilla raikkaan vihreänä. Ehdottoman pirteä ilmestys parvekkeella tai terassilla. Myynnissä FinnishDesignShop -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:

Babylonstoren. Loma farmiympäristössä tekee ihmeitä. Hedelmiä ja muita herkkuja notkuvat viljelysmaat puutarhoineen aivan majoituspaikan tuntumassa muistuttavat luonnon tärkeydestä ja ovat myös terapeuttinen vaihtoehto perinteiselle kaupunkilomalle melusaasteiden keskellä. Ja löytyypä tämän Etelä-Afrikassa, Cape Townissa sijaitsevan majoituksen sisustuksesta suomalaisillekin tuttuja piirteitä.

Illan tullen on mukava siirtyä tunnelmalliselle terassille ihastelemaan luontoa ja autenttista ympäristöä.

Valkoinen on näillä leveyspiireillä käytännöllinen korkeiden ulkolämpötilojenkin takia. Valkoinen on voimakkaassa roolissa myös sisustuksessa. Löydätkö kuvasta tuttuja skandinaavisia huonekaluja?

Takalla on täällä enemmän ehkä symbolinen merkitys, vaikka yöt ovatkin kylmiä ja silloin on mukava siirtyä sisätiloihin takkatulen loimuun. Luonnonläheiset materiaalivalinnat sopivat hyvin tähän ympäristöön.

Vanhojen puuovien takaa kurkistaa valkoinen kylpyamme. Valkoinen Eero Aarnion suunnittelema Puppykin on päässyt tilan sisustukseen mukaan. Jos olet loman tarpeessa ja haluat jotain hieman erilaista, tutustu lisää aiheeseen Babylonstoren -verkkosivuilla.

Kuvat babylonstoren.com

Jaa tämä juttu:

Kapkaupungissa, Etelä-Afrikassa sijaitsee loma-asunto, jonka luksuskerroin on huipussaan. Maisemat merelle ovat mitä mahtavimmat eikä asunnon muissakaan tiloissa ole säästelty. Kuvassa näkyvät lepotuolit ovat varmasti tuttuja monelle. Nehän ovat Eero Aarnion suunnittelmat Kuplatuolit, joihin on helppo käpertyä nautiskelemaan ja ihailemaan edessä avartuvaa näkymää. Loistava valinta tälle hulppealle terassille.

Suurempaa seuruetta varten löytyy pehmeitä nojatuoleja. Todella kaunista katseltavaa. Voit tutustua tarkemmin tähän Mwanzoleo nimeä kantavaan luksuskohteeseen siitä kertovilla verkkosivuilla.

Kuvat mwanzoleo.co.za

Jaa tämä juttu: