Search
Close this search box.

Tikkurila

Olohuoneen ilmeen ja tunnelman muuttaminen onnistuu pienelläkin budjetilla ja se on nopeasti toteutettavissa. Yksi tapa on tuoda värejä voimakkaasti esille esimerkiksi seinäpinnoilla. Kuvan tyyliin, maalaa tv-tasosi tausta tilan päävärilla tai kauteen sopivalla sävyllä. Näin loihdit värikästä ilmettä tilaan. Rajaat vain tarkasti maalattavan kohteen ja pian seinäsi herää uuteen eloon, tv-tason ympäristöstä puhumattakaan.

Kuva interiorblog.com

Halutessasi voit kokeilla vaikka häivyttämistekniikkaa, jolloin saat elävämmän seinäpinnan. Kuvan raitaseinä syntyi Tikkurilan Harmony kuviointimaalin avulla. Näin seinä ei ole yksivärinen vaan se näyttää samaan aikaan kuultavan kevyeltä ja villaisen pehmeältä. Tutustu tarkemmin maalaustekniikkaan Tikkurilan verkkosivuilla.

Kuva tikkurila.fi

Jaa tämä juttu:

Supi Saunavaha on Tikkurilan uusi sävytettävä tuote löylyhuoneen puupintojen käsittelyyn. Sama tuote sopii lauteiden, paneeliseinien ja -kattojen sekä ovien ja ikkunanpuitteiden käsittelyyn. Supi Saunavahalla saat aikaan tunnelmallisen, savusaunamaisen värimaailman, vaikka keskellä kaupunkimiljöötä!

Kuva tikkurila.fi

Jaa tämä juttu:

Saat eteisen tai makuuhuoneen vaatekaapille uutta ilmettä maalamalla sen uuteen väriin. Samalla voit tuoda normaaliin yksiväriseen pintaan piristystä maalaamalla oveen tai kaapin seinustaan ison kuvion sablonin avulla. Kuvan numero on maalattu Tikkurilan kiiltävällä Miranolilla (sävy Y499).

Kuva tikkurila.fi

Jaa tämä juttu:

tikkurila-harkittuaharmoniaa

Tilan ilmettä pystyy piristämään myös antamalla pinnoille uuden värin. Näin tila herää kokonaan uuteen eloon. Tummia pintoja käytetään sisustamisessa ehkäpä liiankin harvoin. Me suomalaiset olemme tottuneet pimeisiin vuodenaikoihin, joita yritämme kompensoida vaaleilla pinta- ja materiaalivalinnoilla sekä huonekaluilla. Tummat pinnat ovat kuitenkin usein paljon kodikkaampia ja tunnelmallisempia. Tärkeä huomio on tällöin kuitenkin riittävän valaistusratkaisun rakentaminen, joka kannattaa suunnitella tarkkaan. Onneksi nykyään on tarjolla paljon erilaisia valaistusratkaisuita. Erityisesti kehittyneen ledivalaistuksen myötä pystytään luomaan erilaisia tunnelmia ja valonlähteitä, ottaen samalla huomioon myös energiakulutuksen. Kuvan tilan lattia on mustalla Faxe Combicolorilla sävytetty Faxe Lattiöljy. Seinät Harmony Y498 Tussi ja N499 Basaltti. Lisätietoja ja mahdollisuuksia sisustamisesta erilaisilla lattia- ja seinäpinnoilla saat Tikkurilan verkkosivuilta.

Kuva tikkurila.fi

Jaa tämä juttu:

tikkurila-lastenhuone

Lastenhuoneen väripinnat kaipaavat isoja kuvioita ja mielikuvitusta. Tässä lastenhuoneessa on ihastuttava savannimaalaus, joka ympäröi pienen asukkaan mielikuvitusta kiehtovilla elementeillä. Rauhallinen väritys ja kohtuulliset kontrastit antavat mahdollisuuden värikkäämmille teksteille. Käytä piirtoheitintä tai videotykkiä apuna kuvioiden maalaamisessa seinille. Huoneen värit Tikkurilan Tunne Väri -värikartasta. Katso lisää mahdollisuuksia Tikkurilan verkkosivuilta.

Kuva tikkurila.fi

Jaa tämä juttu:

tikkurila-taikamaaliajoulukoristeisiin

Haluatko vaihtelua joulukuusen koristeisiin. Helppo ja paljon mahdollisuuksia tarjoava vaihtoehto on kastaa vanhat joulupallot Tikkurilan Taika maaliin, joka antaa niille kiiltävän taianomaisen pinnan. Sinun on turha kiertää kymmeniä kauppoja, kun voit värjätä pallot itse sisustukseesi sopiviin väreihin ja sävyihin. Tutustu värivalikoimaan ja maalivaihtoehtoihin tarkemmin Tikkurilan verkkosivuilla tai myymälässä.

Kuva tikkurila.fi

Jaa tämä juttu: