Tagi: Tom Dixon

Valkoiset Tom Dixon valaisimet

Valkoiset Tom Dixon valaisimet

Tom Dixon valaisimissa yhdistää tyylikkäästi pelkistetty moderni ilme ja persoonallisuus. Valaisinmalleista löytyy sekä kapeampia että muhkeampia malleja, joilla tuot näyttävää ilmettä sisustukseen. Beat Stout ja Beat Fat ovat toistensa vastamuotoja siinä missä kartiomainen Beat Tall ja leveä Beat Wide ovat muodoiltaan hieman sirompia. Valkoinen ulkopinta tekee Tom Dixon valaisimista hieman hillitympiä samalla kun messinkinen taottu sisäpinta tuo lämpimän yksityiskohdan ja saa valon hehkumaan pehmeästi ympäröivään tilaan. Valaisimet saatavilla myös mustana. Ihastu lisää ja hanki omasi Finnish Design Shop -verkkokaupasta.

Kaikki -10% naistenpäivän kunniaksi!

Ale -10% naistenpäivä

Naistenpäivän kunniaksi Finnish Design Shop tarjoaa koko valikoimastaan -10% alennuksen. Alennuksen voi lunastaa koodilla WOMENSDAY2018. Koskee normaalihintaisia tuotteita ja on voimassa 8.-9.3.2018. Poimimme tähän muutamia suosikkejamme. Valkoisista ihanuuksista löytyi Vitra Eames DAR ja Hay Hee tuolit sekä Tom Dixon Beat Light Fat ja Artek A110 valaisimet. Elegantteja mustia ihanuuksia taas Hay tarjotinpöytä ja DLM pöytä sekä kotimaiset klassikot Artek Kanto teline ja Woodnotes K-tuoli. Löydä lisää ihanuuksia Finnish Design Shopista

Valkoisia valintoja sisustukseen

valkoiset-tuolit

Kesän lähestyessä kodin sisustus tuntuu taas entistä ajankohtaisemmalta, kun huoneeseen tulvii valoa ja energiaa. Poimimme talteen muutamia suosikkejamme, joilla saat tilan ilmeeseen upeaa tyyliä ja designia. Tuoleista esiin nousivat mm. kauniisti muotoiltu Kartell Masters baarijakkara, Vitran linjakas Tom Vac tuoli ja pelkistetyn kevyellä olemuksellaan Hayn Hee baarituoli. Kestosuosikki Vitran Eames DSR tuoli, ihana Artek Mademoiselle keinutuoli, veikeän pyöreä OK Designin Acapulco tuoli, Tolixin metallinen Tuoli A ja Hem Bento ovat kaikki myös loistavia valintoja sekä sopivat monenlaiseen sisustukseen ja tyyliin.

valkoiset-poydat

Kätevillä apupöydillä saat aina lisää kaivattua laskutasoa niin olohuoneeseen kuin eteiseenkin. Ne toimivat myös mainoina yöpöytinä makuuhuoneessa. Muuton Around pöydässä yhdistyy pelkistetty muotoilu ja funktionaalisuus. Hayn DLM pöytä on kevytrakenteinen ja helposti liikuteltavissa erillisen kahvaosan ansiosta. Muuton Base taas tuo minimalistisella ilmeellään tyyliä esimerkiksi pieneen ruokailunurkkaukseen, kun taas Normann Copenhagenin Tablo ja Hemin Key pöydät piristävät pyöreällä muodollaan. Hayn Tray tarjotinpöytä taas tuo käytännöllisyyttä siinä missä saman merkin Slit pöytä ja Magis Pina pöytä hurmaavat herkullisilla muodoillaan.

valkoiset-valaisimet

Artekin valaisinvalikoimasta löytyy todellisia klassikoita, jotka ihastuttavat vuodesta toiseen. Järjestyksessä ensimmäiset neljä; Aalto Golden Bell (A330), Mehiläispesä (A331), Aalto riippuvalaisin (A110) ja Aalto riippuvalaisin (A333) ovat kaikki yhtä lumoava. Ne sopivat hyvin esimerkiksi ruokapöydän ylle yksittäin tai useamman ryhmässä. Woudin Annular on siro kartion mallinen ilmestys, kun taas Tom Dixonin Beat Light Fat tuo hauskaa muhkeutta ja messinkistä kiilto valkoisen rinnalle. Normaan Copenhagenin Bell on tyyliltään rento ja retrohenkisyyttä tilaan taas voit tuoda Ateljé Lyktanin Bumling valaisimella. Pyöreitä muotoja ja leikkisyyttä sisustukseen saat Muuton Myy ja paperisella &Traditionin Formakani JH3 valaisimilla.

Unelmien koti kukkulalla

arkkitehtuuri-koti-kukkulalla

Mölndalissa sijaitseva upea arkkitehdin suunnittelema omakotitalo saa katsojan haukkomaan henkeään ja ihastelemaan upeasti maisemaa mukailevaa arkkitehtuuria sekä sisätilojen tyylikästä ilmettä. Huikeat näkymät järvelle sekä viihtyisä saunaosasto tekevät tästä kukkulan päällä sijaitsevasta unelmakodista todella ihailemisen arvoisen. Kohteen myyntiä hoitaa Lundin.

terassi-koti-kukkulalla

Suuri terassialue tarjoaa paitsi näkymät järvelle myös runsaasti tilaa nautiskella lämpimistä kesäpäivistä ja nauttia ystävien seurasta vaikkapa grillijuhlien merkeissä.

ruokailutila-koti-kukkulalla

Seinää kiertävät ikkunat tuovat luonnon osaksi sisustusta ja tekevät tiloista todella avarat sekä valoisat.

keittio-ruokailutila-koti-kukkulalla

Keittiö yhdistyy avoimeen ruokailutilaan eikä luonnonvalosta ole puutetta.

keittio-koti-kukkulalla

Elegantit ja modernit pinnat keittiön kaapeissa sekä materiaaleissa luovat hienostuneen tunnelman tilaan.

olohuone-koti-kukkulalla

Ruokailutilan vierestä kulman takaa löytyy viihtyisä olohuone, josta pääsee suoraan terassille. Huomaa terassin muotojen mukautuminen upeisiin taloa ympäröiviin kallioihin.

makuuhuone-koti-kukkulalla

Sisustus on kauttaaltaan tasapainoinen ja harmoninen. Lämpimät värisävyt sekä pehmeät tekstuurit tekevät tiloista miellyttävän kodikkaat.

oleskelutila-koti-kukkulalla makuuhuone-terassikaynti-koti-kukkulalla

Ylimmässä kerroksessa sijaitsee talon päämakuuhuone, josta pääsee omalle parveketerassille. Käytössä myös oma privaatti kylpyhuone.

tyohuone-koti-kukkulalla

Talon runsaasta neliömäärästä löytyy tilaa myös työhuoneell.

kylpytilat-koti-kukkulalla

Saunaosastolta löytyy myös hulppea poreamme, joka liittyy osaksi terassialuetta. Ympäröivä kallio on tuotu näyttävästi osaksi tilaa.

maisema-koti-kukkulalla

Tämä todellinen herkkupala tarjoaa laadukasta ja luksustason asumista upeassa ympäristössä.

Kuvat lundin.se

Tom Dixon Melt valaisin

tomdixon-melt

Tom Dixon on suunnitellut yhdessä ruotsalaisen Front -muotoilukollektiivin kanssa näyttävän Melt valaisimen, joka tarjoaa ihmeteltävää valon ollessa sekä päällä että poissa. Varjostimen epäsymmetrinen muoto hehkuu metallinhohtoisena peilipintana, kun valo on pois päältä ja kun valo valtaa valaisimen sisustustan valaisin näyttää hehkuvalta sulalta lasimassalta.

tomdixon-melt-valaisin

Melt valaisin on saatavilla kahden eri kokoisena ja värivaihtoehtoina löytyvät kulta, kromi ja kupari. Melt on upeasti muuntuva valaisin ja tuo tilaan todellista hehkua. Useamman ryhmässä se näyttäytyy entistä upeampana yksityiskohtana sisustuksessa. Myynnissä Finnish Design Shopissa

Tom Dixon valaisimet

Tom Dixon valaisimet hehkuvat eleganttia ilmettä. Niissä on mielenkiintoinen sekoitus teollista ulkomuotoa ja moderneja muotoja. Valaisinvalikoimasta löytyy useita eri muotoisia valaisimia, jotka kuitenkin toimivat loistavasti yhteen.

Mustan lisäksi värivaihtoehtoina valkoinen sekä kuparin ja pronssin sävyiset mallit. Kaikki sopivat loistavasti monenlaisiin tiloihin ja toimivat mainiosti yhdessä esimerkiksi puisten huonekalujen kanssa. Tutustu koko mallistoon Finnish Design Shop -verkkokaupassa

Tom Dixon valaisimet

Valaisin tulee oikeuksiinsa oikeanlaisessa ympäristössä. Se voi olla kontrastina tilan tyylille tai värimaailmalle, tai vaihtoehtoisesti se voi tukea tilassa jo esillä olevia piirteitä. Tom Dixon valaisimet tuovat rouheaa ilmettä tilaan. Niiden selkeälinjaisuus ja hieman teolliset piirteet tuovat kivan lisämausteen tilan ilmeeseen ja olemukseen. Tutustu valikoimaan tarkemmin Länna Möbler -verkkokaupassa.

Kuva lannamobler.se

Kuparinen kattovalaisin

Rauhallinen ja yksinkertainen sisustus kaipaa usein pientä lisämaustetta, joka herättää tilan henkiin ja tuo siihen kaivattua särmää. Kiiltävä kuparinen valaisin näyttää samaan aikaan modernilta, mutta viestii myös ajan patinoimasta väristä. Kuvan valaisin kuuluu Tom Dixon -valaisimiin, joita on myynnissä Finnish Design Shop -verkkokaupassa

Kuva Patric Johansson


Woodnotes
K tuoli käsinojillaOsta

Iittala
Teema lautanenOsta

Louis Poulsen
VL45 Radiohus valaisinOsta

Menu
Bottle maustemyllytOsta

Normann Copenhagen
Rise seinävalaisinOsta

Muuto
The Dots ripustimetOsta

Secto Design
Octo 4240 valaisinOsta

Hay
Hee tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Normann Copenhagen Tablo pöytä
Normann Copenhagen
Tablo pöytäOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta

Inspiroidu lisää

Luksusta ja tunnelmaa kattohuoneistossa

Yli 220 neliötä tarjoaa ihasteltavaa ja ihmeteltävää tässä upeasti toteutetussa kattohuoneistossa, jossa pääsee nauttimaan avarasta asumisesta sekä upeista arkkitehtonisista yksityiskohdista. Isoja ikkunoita, upeita muotoja,...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Hay tarjotinpöytä musta
Hay
tarjotinpöytä mustaOsta
Artek Aalto A110 valaisin
Artek
Aalto A110 valaisinOsta
Marimekko mukit
Marimekko
Oiva astiatOsta
Normann Copenhagen Tablo pöytä
Normann Copenhagen
Tablo pöytäOsta