Design House Stockholm Tablo

designhousestockholm-tablo

Design House Stockholm Tablo pöytä tuo rentoa tyyliä olohuoneeseen, jossa se palvelee mainiostis esimerkiksi sivupöytänä tai useamman ryhmässä sohvapöytänä. Tablo pöydästä on saatavill kaksi eri korkuista mallia ja se myydään runko- ja tarjotinosa eriseen. Näin kukin sisustaja pystyy valitsemaan mieleisensä kokonaisuuden mustan ja valkoisen yhdistelmistä. Runko-osa on tiikkiä ja tarjotin metallia. Myynnissä Finnish Design Shopissa

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.