Ihanat loungerit

Lähinnä elokuvista, mainoksista ja etelänmatkoilta tutut loungerisängyt ovat loistava vaihtoehto nauttia pihalla porottavasta hellepäivästä tai tunnelmoida rakkaimpansa kanssa.

Perinteisen aurinkotuolin sijaan loungeri tarjoaa paljon enemmän. Lisäksi se on selkeä osa pihan kalusteita ja yleisilmettä. Vaikka kesät ovat meillä Suomessa lyhyitä, on näissä ”pihasängyissä” ihana tunnelmoida myös viileitä syysiltoja. Paljon tyynyjä, vilttejä sekä mukaan tietenkin lämmintä juotavaa ja kynttilöitä – ilta on täydellinen.

Loungerin valinnassa kannattaa ottaa huomioon pihan muut kalusteet ja värisävyt. Näin se istuu paremmin kokonaisuuteen eikä nouse liiaksi esiin. Asettelemalla verhotekstiileitä voit helposti suojautua kuumimmaltakin auringonporotukselta tai kylmältä tuulelta.

Vaihtoehtoja on valtavasti. Tekstiilien väreillä ja kuoseilla saat loungerista juuri oman näköisesi. Hankkimalla kestäviä materiaaleja pidennät loungerin käyttöaikaa syksyisin ja keväisin. Hanki vaikkapa säänkestäviä säilytyslaatikoita, niin viltit, tyynyt ja muut pehmikkeet ovat aina lähellä saatavilla. Lisää ihania loungereita löydät Freshome -blogista.

Via freshome.com

JAA
Edellinen artikkeliFrog-lepotuoli
Seuraava artikkeliVärikkäät ovet