Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Inspiraatioita parvekkeelle

Aurinkoisena päivänä tyhjensin meidän parvekkeen ja nyt se loistaa tyhjää tilaa. Suunnitelmissa olisi uusien kalusteiden hankinta ja kauppoihin onkin tullut paljon mistä valita. Listasin tänne suosikkejani. Ikealta on tullut tälläinen uutuus, Blankö sarja. Materiaali on maalattua terästä ja väreinä on valkoinen, sininen, punainen ja musta.  Edullinen ja kaunis vaihtoehto.

Toisena vaihtoehtona olisi jotain vähän klassisempaa ja ehkä myös pitkäaikaisempaa sijoitusta. Jokin funkkistyylinen kalustesarja vaikka Grytthyttanilta. Tämä skandinaavinen keinuva A2 klassikkotuoli on valmistettu käsityönä ja runko on kestävää terästä. Klassikkosarjaan kuuluu laaja valikoima ulkokalusteita, jotka ovat helposti yhdisteltävissä eri tyylisiin ympäristöihin. Grythyttanin jälleenmyyjät löydät www.westan.fi.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Kesän rentouttavimmat hetket vietetään tietenkin kotiterassilla, mökillä ja rantamaisemissa. Laadukkaat ja käytössä mukavat kalusteet tekevät oleilusta entistä miellyttävämpää, unohtamatta tietenkään tyylikkyyttä.
Täydennä terassin tai parvekkeen tunnelmaa helposti liikuteltavalla riippukeinulla, jonka hellässä sylissä voit nauttia aurinkoisista päivistä.
Kauniit matot tuovat terassille mukavasti kodikkuutta ja pehmentävät tunnelmaa. Matoilla saat helposti myös muokattua ja täydennettyä terassin värivalintoja.