Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Kirjahylly metalliputkesta

Stella Bleu myy Etsy -verkkokaupassaan huikean näköisiä kirjahyllyjä, joiden rakenne ja materiaali muodostuu vanhoista metalliputkista. Nämä todella teollisen näköiset hyllyt tuovat aitoa asennetta sisustukseen ja kirjojen lisäksi hyllyissä voi säilyttää paljon muutakin. Yllä olevassa kappaleessa on lisäksi pienet valot putken päissä luomassa tunnelmaa.

Malleja on tarjolla muutamia erilaisia, joten voit miettiä mikä omaan tilaasi sopisi parhaiten. Tässä ristikkäin kulkevat putket, jotka muodostavat symmetrisemmän kokonaisuuden.

Tai vaihtoehtoisesti voit valita yksinkertaisemman ratkaisun, johon siihenkin mahtuu useampi kirja. Metalliputkeen on helppo ripustaa roikkumaan vaikka mitä, joten idea hyllyn käytettävyys on hyvin monipuolinen. Kurkista Stella Bleu Etsy-puotiin ja ihastu myös muihin hänen suunnittelemiin sisustusherkkuihin.

Kuvat etsy.com / Stella Bleu

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikkäät ja samalla rentoa tunnelmaa tuovat kalusteet viimeistelevät kesäterassin ilmeen. Otetaan kesästä kaikki ilo irti ja nautitaan herkutteluhetkistä yhdessä ystävien kanssa viihtyisän ruokailuryhmän äärellä.
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.