Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Kirveet ja työkalut kotipihan puuhommiin

Polttopuiden ja puuhommien tekeminen sujuu paremmin sekä turvallisemmin laadukkailla Fiskarsin valmistamilla kirveillä.
Fiskars halkaisukirves

Polttopuiden tekeminen ja pilkkominen sujuu paremmin ladukkailla työkaluilla. Fiskarsin halkaisukirves on suorituskyvyltään omaa luokkaansa. Nämä Suomessa valmistetut kirveet ovat materiaaliltaan ja suunnittelultaan ensiluokkaista tasoa. Kirveet on suunniteltu kestämään vuosien käyttöä, minkä lisäksi ne ovat turvallisia käyttää. Huipputerävän hionnan ja voimaa lisäävän suunnittelun ansiosta Fiskarsin halkaisukirves puree puuhun siististi säilyttäen terävyytensä pitkään.

Olipa kyse sitten kodin tai mökin polttopuiden tekemisestä, kannattaa panostaa laadukkaaseen kirveeseen. Fiskars X-series mallistosta löytyy eri kokoisia, omaan käyttötarpeisiin parhaiten sopivia vaihtoehtoja. Halkaisukirves on muuten mitä parhain lahjavaihtoehto kotiväen puutöistä vastaavalle. Kova lahjapaketti, joka yllättää saajansa varmasti iloisesti.

Fiskars retkikirves

Ohutteräiset yleis- ja retkikirveet soveltuvat hieman pienempien halkojen hakkaamiseen sekä sytykkeiden tekemiseen. Kevyempi retkikirves sopii mukaan patikointireissuille, joissa on tarve päästä pienimään puita. Sitä on helppo ja turvallinen kuljettaa sekä käsitellä reissussa.

Fiskars pokara

Kotimetsurin hyvä apuväline klapihommiin ja puiden käsittelyyn on pokara, jolla saa kätevästi nosteltu ja käsiteltyä pölkkyjä. Terävä ja laadukas WoodXpert XA2 pokara pureutuu hyvin myös jäiseen puuhun, joten se helpottaa puiden käsittelyä myös talviaikaan. Tämäkin on erinomainen lahjaidea isännän puuhommin.

Tutustu lisää vaihtoehtoihin ja maailman parhaisiin kirveisiin Fiskars -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Kesän rentouttavimmat hetket vietetään tietenkin kotiterassilla, mökillä ja rantamaisemissa. Laadukkaat ja käytössä mukavat kalusteet tekevät oleilusta entistä miellyttävämpää, unohtamatta tietenkään tyylikkyyttä.
Täydennä terassin tai parvekkeen tunnelmaa helposti liikuteltavalla riippukeinulla, jonka hellässä sylissä voit nauttia aurinkoisista päivistä.
Kauniit matot tuovat terassille mukavasti kodikkuutta ja pehmentävät tunnelmaa. Matoilla saat helposti myös muokattua ja täydennettyä terassin värivalintoja.