Kirveet ja työkalut kotipihan puuhommiin

Polttopuiden ja puuhommien tekeminen sujuu paremmin sekä turvallisemmin laadukkailla Fiskarsin valmistamilla kirveillä.
Fiskars halkaisukirves

Polttopuiden tekeminen ja pilkkominen sujuu paremmin ladukkailla työkaluilla. Fiskarsin halkaisukirves on suorituskyvyltään omaa luokkaansa. Nämä Suomessa valmistetut kirveet ovat materiaaliltaan ja suunnittelultaan ensiluokkaista tasoa. Kirveet on suunniteltu kestämään vuosien käyttöä, minkä lisäksi ne ovat turvallisia käyttää. Huipputerävän hionnan ja voimaa lisäävän suunnittelun ansiosta Fiskarsin halkaisukirves puree puuhun siististi säilyttäen terävyytensä pitkään.

Olipa kyse sitten kodin tai mökin polttopuiden tekemisestä, kannattaa panostaa laadukkaaseen kirveeseen. Fiskars X-series mallistosta löytyy eri kokoisia, omaan käyttötarpeisiin parhaiten sopivia vaihtoehtoja. Halkaisukirves on muuten mitä parhain lahjavaihtoehto kotiväen puutöistä vastaavalle. Kova lahjapaketti, joka yllättää saajansa varmasti iloisesti.

Fiskars retkikirves

Ohutteräiset yleis- ja retkikirveet soveltuvat hieman pienempien halkojen hakkaamiseen sekä sytykkeiden tekemiseen. Kevyempi retkikirves sopii mukaan patikointireissuille, joissa on tarve päästä pienimään puita. Sitä on helppo ja turvallinen kuljettaa sekä käsitellä reissussa.

Fiskars pokara

Kotimetsurin hyvä apuväline klapihommiin ja puiden käsittelyyn on pokara, jolla saa kätevästi nosteltu ja käsiteltyä pölkkyjä. Terävä ja laadukas WoodXpert XA2 pokara pureutuu hyvin myös jäiseen puuhun, joten se helpottaa puiden käsittelyä myös talviaikaan. Tämäkin on erinomainen lahjaidea isännän puuhommin.

Tutustu lisää vaihtoehtoihin ja maailman parhaisiin kirveisiin Fiskars -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Cane-line Siesta aurinkotuoli
Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.
Alkuperäinen EcoFurn Ekotuoli soveltuu monelle terassille, pihalle ja parvekkeelle. Tämä kokonaan puinen tuoli on saavuttanut suuren suosion viimeisten vuosien aikana eikä ihme, sillä se tuo mukavan rentoa tunnelmaa ympärilleen.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson