Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Kodikas keittiö

minnaaikas-keittio2_1

Keittiön toiminnot ovat kompaktisti paikoillaan. Mustavalkoinen mosaiikki yhdessä valkoisten kaapistojen ja kodinkoneiden kanssa toimii todella hyvin. Kokanaisuutena käytännöllinen ja toimiva pieni keittiö.

minnaaikas-keittio2_2

Keittiön ryhdikkäät ja näyttävät verhot ovat muhkeaa taftia. Romanttisen muotoinen ruokailuryhmä antaa tilaan ihanaa tunnelmaa. Pöytävalaisin kuuluu Pentikin valikoimaan.

Kuva ja sisustus Minna Äikäs ( www.minnadesign.fi )

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.