Search
Close this search box.

Kontio, Unikko-aitta

Pieni ja kompakti aitta on omiaan kesämökin pihapiirissä. Aittaan voi vetäytyä omaan rauhaan ja tarpeen tullen se tarjoaa lisää majoitustilaa vieraille ja sukulaisille. Tässä esittelyssä hirsitaloja ja -huviloita valmistavan Kontion Unikko -aitta.

Unikko on sopivan moderni, mutta kuitenkin riittävän perinteinen mille tahansa kesämökkitontille. 15 neliön suuruiset sisätilat tarjoavat yöpaikan useammallekin majoittujalle. Suuret lasiset ovet ja ikkunat pitävät huolen riittävästä valosta. Niiden ansiosta tila tuntuu myös hyvin avaralta, unohtamatta tietenkään lasiseinien takaa avautuvaa näkymää. Tämän ja monta muuta upeaa piharakennusta löydät Kontio -verkkosivuilta.

Kuvat kontio.fi

Jaa tämä juttu:
Halkaisukirves Fiskars X-series
Polttopuiden ja puuhommien tekeminen sujuu paremmin sekä turvallisemmin laadukkailla Fiskarsin valmistamilla kirveillä.
Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.
Alkuperäinen EcoFurn Ekotuoli soveltuu monelle terassille, pihalle ja parvekkeelle. Tämä kokonaan puinen tuoli on saavuttanut suuren suosion viimeisten vuosien aikana eikä ihme, sillä se tuo mukavan rentoa tunnelmaa ympärilleen.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson