Lyhtyjen aikaa

Syksy on ehdottomasti lyhtyjen aikaa. Esimerkiksi kaunis lasinen Iittalan Lantern (kuvassa oikealla ylhäällä) koristaa tyylitietoista kotia ja on kaunis jo sellaisenaan. Ulkolyhdyt taas luovat tunnelmaa parvekkeella tai terassin kulmalla. Öljykäyttöiset mallit toimivat kovemmassakin tuulessa ja toivottavat vieraat juhlavasti tervetulleeksi illanistujaisiin. Tutustu valikoimaan ja löydä oma suosikkisi Finnish Design Shop -verkkokaupassa.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.