Search
Close this search box.

Mustavalkoista

Valkoisen senkin päällä lehtipino tarjoaa lisäkorkeutta hauskalle pienelle pöytävalaisimelle. Vieressä Iittalan Purnukka -säilytyspurkit kätkevät sisälleen karkkeja ja muuta pientä naposteltavaa. Mustavalkoisen yhdistelmän täydentää kapea tauluhylly, jonka päällä notkuu ihanan selkeä seinäkello.

Senkin vieressä odottaa Fatboyn säkkituoli, jonka pehmeyteen on mukava käpertyä lukemaan lempilehtiä. Senkin edessä muovinen paperiastia odottaa pian ulkoa löytyviä pajunkissoja. Puitteet pääsiäiskoristeluille ovat hyvällä mallillla.

Kuvat sisustusblogi.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Puinen työpöytä DTP Home Timber
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.
Taimi-huonekalut on valmistettu laadukkaasta ja sertifioidusta pohjoisen männystä. Valikoimaan kuuluu säilytyskalusteita ja pöytiä.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke