Mustavalkoista

Valkoisen senkin päällä lehtipino tarjoaa lisäkorkeutta hauskalle pienelle pöytävalaisimelle. Vieressä Iittalan Purnukka -säilytyspurkit kätkevät sisälleen karkkeja ja muuta pientä naposteltavaa. Mustavalkoisen yhdistelmän täydentää kapea tauluhylly, jonka päällä notkuu ihanan selkeä seinäkello.

Senkin vieressä odottaa Fatboyn säkkituoli, jonka pehmeyteen on mukava käpertyä lukemaan lempilehtiä. Senkin edessä muovinen paperiastia odottaa pian ulkoa löytyviä pajunkissoja. Puitteet pääsiäiskoristeluille ovat hyvällä mallillla.

Kuvat sisustusblogi.fi

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.