Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Muunneltava sohvapöytä

CT 140 on Hülstan valmistama sohvapöytä, joka taipuu monenlaiseen tarpeeseen. Tyylikäs olemus tarjoaa lisäksi paljon laskutasoa sekä pöydälle, että sen alapuolella sijaitsevalle tasolle.

Säätimet, tekniikka ja muut usein tarvittavat, mutta mieluummiin piilossa säilytettävät esineet saa kätevästi piiloon pöydän vedettävään laatikko-osaan. Pöydän korkeus on myös säädettävissä, mikä nyt sinällään on harvoin tarpeen, mutta mahdollista kuitenkin. Hülsta tuotteista voit tiedustella lisää Kodin1 myymälöistä. Lisätietoja tästä tyylikkäästä ja toimivasta sohvapöydästä löydät Hülsta -verkkosivuilta. Tutustu samalla myös muihin pöytämalleihin.

Kuvat huelsta.co.uk

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikkäät ja samalla rentoa tunnelmaa tuovat kalusteet viimeistelevät kesäterassin ilmeen. Otetaan kesästä kaikki ilo irti ja nautitaan herkutteluhetkistä yhdessä ystävien kanssa viihtyisän ruokailuryhmän äärellä.
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.