Muunneltava sohvapöytä

CT 140 on Hülstan valmistama sohvapöytä, joka taipuu monenlaiseen tarpeeseen. Tyylikäs olemus tarjoaa lisäksi paljon laskutasoa sekä pöydälle, että sen alapuolella sijaitsevalle tasolle.

Säätimet, tekniikka ja muut usein tarvittavat, mutta mieluummiin piilossa säilytettävät esineet saa kätevästi piiloon pöydän vedettävään laatikko-osaan. Pöydän korkeus on myös säädettävissä, mikä nyt sinällään on harvoin tarpeen, mutta mahdollista kuitenkin. Hülsta tuotteista voit tiedustella lisää Kodin1 myymälöistä. Lisätietoja tästä tyylikkäästä ja toimivasta sohvapöydästä löydät Hülsta -verkkosivuilta. Tutustu samalla myös muihin pöytämalleihin.

Kuvat huelsta.co.uk

1 KOMMENTTI

  1. Toimivan näköinen pöytä, jos hinta ja ulkonäkö miellyttävät.

    Otin selvää saatavuudesta ja hinnasta. Kodin1 liikkeessä ei tätä mallia ollut saatavilla. Suomessa tätä mallia löytyy Unikulmasta, hinta 3400€. Ilman nousevaa pöytätasoa 2500€. Tuote oli aina tilaustavaraa.

    Värimalleja, valkoinen + neljä? eri puun sävyä oli tarjolla toisistaan riippumatta pöytätasolle ja alatason levylle. Tiedusteluni mukaan alalevy oli aina jonkun puun värinen, jonka perusteella jäi meidän laskuista pois. Lisäksi hinnassa taisi olla omaan budjettiin nolla liikaa.

Comments are closed.