Muurame uutuuksia

Muurame -kalusteet symboloivat laatua ja kotimaista tyylikkyyttä. Hyllykköjen ja tasojen täydentäminen uusilla osilla tarjoaa helpon mahdollisuuden kehittää ja laajentaa jo entuudestaan toimivaa säilytysjärjestelmää. Nyt syksyllä uutuutena tarjolle tulee värikkäitä ovia, joilla saat kalusteisiin uutta piristävää otetta.

Seinäkaapeista, tv-tasoista ja sohvapöydistä saat helposti loihdutta hillityn modernin mustavalkoisen kokonaisuuden, joka kestää aikaa ja katseita.

Tai vaihtoehtoisesti voit säväyttää rohkean raikkailla väreillä niin lastenhuoneessa kuin olohuoneessakin. Keltaisen ja punaisen lisäksi värivaihtoehtoina myös vihreä ja sininen. Voit tutustua näihin ja lukuisiin muihin vaihtoehtoihin tarkemmin Muurame -verkkosivuilla.

Kuvat muurame.com

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.