Search
Close this search box.

Muurame uutuuksia

Muurame -kalusteet symboloivat laatua ja kotimaista tyylikkyyttä. Hyllykköjen ja tasojen täydentäminen uusilla osilla tarjoaa helpon mahdollisuuden kehittää ja laajentaa jo entuudestaan toimivaa säilytysjärjestelmää. Nyt syksyllä uutuutena tarjolle tulee värikkäitä ovia, joilla saat kalusteisiin uutta piristävää otetta.

Seinäkaapeista, tv-tasoista ja sohvapöydistä saat helposti loihdutta hillityn modernin mustavalkoisen kokonaisuuden, joka kestää aikaa ja katseita.

Tai vaihtoehtoisesti voit säväyttää rohkean raikkailla väreillä niin lastenhuoneessa kuin olohuoneessakin. Keltaisen ja punaisen lisäksi värivaihtoehtoina myös vihreä ja sininen. Voit tutustua näihin ja lukuisiin muihin vaihtoehtoihin tarkemmin Muurame -verkkosivuilla.

Kuvat muurame.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Puinen työpöytä DTP Home Timber
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.
Taimi-huonekalut on valmistettu laadukkaasta ja sertifioidusta pohjoisen männystä. Valikoimaan kuuluu säilytyskalusteita ja pöytiä.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke