Search
Close this search box.

Muuto Stacked säilytysratkaisu

muuto-stacked-hyllyt1

Muuton Stacked -hyllyjärjestelmän avulla loihdit helposti toimivan säilytysratkaisun mihin tahansa tilaan. Yhdistelemällä eri kokoisia ja värisiä elementtejä saat hyllyköstä juuria omia tarpeita parhaiten palvelevan kokonaisuuden, jota on helppo laajentaa ja muokata myöhemmin.

muuto-stacked-hyllyt2

Stacked -hyllyjäjärjestelmä sopii sekä boheemiin että moderniin sisustustyyliin. HUOM! Finnish Design Shopissa on meneillään kampanja, jossa jokaista Stacked-hyllyihin käyttämääsi 100 euroa kohti saat 10 euron lahjakortin. Kampanja on voimassa 16.9.2013 asti, joten nyt on hyvä aika pistää hyllyköt uuteen uskoon ja järjestellä tavarat oikeille paikoilleen. Tuotteita selaamaan pääset tästä

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Puinen työpöytä DTP Home Timber
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.
Taimi-huonekalut on valmistettu laadukkaasta ja sertifioidusta pohjoisen männystä. Valikoimaan kuuluu säilytyskalusteita ja pöytiä.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke