Normann Copenhagen Ding pöytä

normann-copenhagen-ding-poyta

Ding pöydässä on hauska solmumainen jalkaosa, joka muodostuu kolmesta erillisestä osasta. Jalkaosan päällä lepää pyöreä lasitaso ja näin yhdistyy kahden perinteisen materiaalin, puun ja lasin kohtaaminen. Kaikessa yksinkertaisuudessan tyylikäs, mutta samalla hauska pöytä vaikkapa olohuoneeseen sohvapöydäksi tai muuhun tilaan tarjoamaan aina tarpeellista laskutasoa. Mustan jalkaosan lisäksi värivaihtoehtoina perinteinen tammi tai värikkäämpi koralli. Myynnissä Finnish Design Shop -verkkokaupassa

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.