Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Piristystä pihalle

Jos et vielä ole hankkinut kukkia pihallesi, kannattaa nyt kiirehtiä puutarhamyymälään, kun valikoimat ovat vielä parhaimmillaan. Kukkia löytyy kaikissa sateenkaaren väreissä! Uusia lajikkeita ja sävyjä on tullut vanhojen rinnalle, kannattaa siis kokeilla perinteisten pelargonioiden lisäksi erilaisia väri- ja lajikeyhdistelmiä. Istutuksia tehdessä vain mielikuvitus on rajana! Kirkkaat sävyt hehkuvat auringossa, mutta pelkkä valkoinenkin on tyylikäs valinta,  se raikastaa ja hohtaa hämäränkin tullen.

Muhevaisen kukkavalikoimaa:

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Kesän rentouttavimmat hetket vietetään tietenkin kotiterassilla, mökillä ja rantamaisemissa. Laadukkaat ja käytössä mukavat kalusteet tekevät oleilusta entistä miellyttävämpää, unohtamatta tietenkään tyylikkyyttä.
Täydennä terassin tai parvekkeen tunnelmaa helposti liikuteltavalla riippukeinulla, jonka hellässä sylissä voit nauttia aurinkoisista päivistä.
Kauniit matot tuovat terassille mukavasti kodikkuutta ja pehmentävät tunnelmaa. Matoilla saat helposti myös muokattua ja täydennettyä terassin värivalintoja.