Piristystä pihalle

Jos et vielä ole hankkinut kukkia pihallesi, kannattaa nyt kiirehtiä puutarhamyymälään, kun valikoimat ovat vielä parhaimmillaan. Kukkia löytyy kaikissa sateenkaaren väreissä! Uusia lajikkeita ja sävyjä on tullut vanhojen rinnalle, kannattaa siis kokeilla perinteisten pelargonioiden lisäksi erilaisia väri- ja lajikeyhdistelmiä. Istutuksia tehdessä vain mielikuvitus on rajana! Kirkkaat sävyt hehkuvat auringossa, mutta pelkkä valkoinenkin on tyylikäs valinta,  se raikastaa ja hohtaa hämäränkin tullen.

Muhevaisen kukkavalikoimaa:

Syksyn lämpimät värit mukana sisustuksessa

Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.

Mustilla valaisimilla näyttävää ilmettä ja lämmintä tunnelmaa sisustukseen

Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.