Search
Close this search box.

Puiset huonekalut

puukalusteet-senkki-poyta

Massivinen umpipuu tuo sisustukseen aitoutta ja lämpöä. Nämä tummanruskeaksi petsatut kalusteet sopivat sekä huomion keskipisteeksi että osaksi maanläheistä lämmintä sisustustyyliä. Kaiken modernin kiiltävän keskellä aito puu tuo sisustukseen luonnonläheistä tunnelmaa niin kotiin kuin kesämökillekin. Lisää saman kalustesarjan tuotteita (yöpöydät, sohvapöydät, vitriinit ym.) löydät Kalustekauppa -verkkokaupasta.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Puinen työpöytä DTP Home Timber
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.
Taimi-huonekalut on valmistettu laadukkaasta ja sertifioidusta pohjoisen männystä. Valikoimaan kuuluu säilytyskalusteita ja pöytiä.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke