Puiset huonekalut

puukalusteet-senkki-poyta

Massivinen umpipuu tuo sisustukseen aitoutta ja lämpöä. Nämä tummanruskeaksi petsatut kalusteet sopivat sekä huomion keskipisteeksi että osaksi maanläheistä lämmintä sisustustyyliä. Kaiken modernin kiiltävän keskellä aito puu tuo sisustukseen luonnonläheistä tunnelmaa niin kotiin kuin kesämökillekin. Lisää saman kalustesarjan tuotteita (yöpöydät, sohvapöydät, vitriinit ym.) löydät Kalustekauppa -verkkokaupasta.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.