Ruotsin tyyliin

28.10.2011

Sisustusblogeja ahkerasti seuraavat ovat varmasti törmänneet jo useamman kerran erilaisiin ruotsalaisiin kiinteistönvälitysfirmojen valokuviin. Kuvat ovat kauniisti stailattuja – kuin suoraa sisustuslehdistä. Niistä on helppo inspiroitua! Yksi tuollaisista lempparisivustoistani on Bolaget, josta seuraavat kuvat on napattu.

Olohuoneeseen on sijoitettu Eamesin klassikkokeinutuoli RAR ja pöydällä on kaunis asetelma Iittalan Kivi-tuikkuja.

Kotiin on valittu myös Moderna Museetin Andy Warhol juliste, jollaisia näkee usein ruotsalaisissa sisustusblogeissa ja -lehdissä. Julisteita voi ostaa Tukholmasta tai Malmöstä.

Ruokailutilan seinässä on kaunis mosaiikkimainen työ – onkohan se kangasta, tapettia vai oikeaa mosaiikkia?

Makuuhuone on valkoinen, jonne kauniin fuksian punainen päiväpeite tuo iloista ilmettä. Yöpöydäksi on valittu kaunis Hayn DLM-pöytä, joita saa mm. Sisustuksen Koodista.

Tämän kodin pinnat ovat pääosin valkoiset, mikä antaa paljon vapauksia sisustajalle. Huonekalujen ja tekstiilivalintojen myötä asuntoon voidaan luoda omaan tyyliin sopiva ilme. Valkoinen pohja on kuin tyhjä taulu, jonka jokainen voi värittää itse.

Voi, milloin suomalaiset kiinteistönvälitysfirmat seuraavat perässä?

kuvat: Bolaget

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.