Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Sohvapöytä puulavasta

Sisustamisesta tulee entistä nautinnollisempaa, kun pystyy itse vaikuttamaan esineiden ja huonekalujen ulkomuotoon. Ei tarvitse olla puuseppä tai arkkitehti tuodakseen sisustukseen mukaan itse askartelemia sisustuselementtejä. Kuvassa yksinkertainen ja helposti tyyliteltävissä oleva kalusteidea. Tarvitaan vain puulava, lasilevy ja pyörät alle. Käsittelemällä tai maalaamalla puun saat siitä omaan sisustukseen sopivan. Puu imee hyvin väriä, joten pöydän uudelleenmaalaaminen sujuu helposti. Näin pöytä muuntuu käden käänteessä kauden värien mukaiseksi. Tarvittaessa voit pinota lavoja useamman päällekäin ja siten lisätä pöydän korkeutta. Vielä pyörät tai muut tyylikkäät pöytäjalat alle ja se on siinä.

Kuva trendenser.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikkäät ja samalla rentoa tunnelmaa tuovat kalusteet viimeistelevät kesäterassin ilmeen. Otetaan kesästä kaikki ilo irti ja nautitaan herkutteluhetkistä yhdessä ystävien kanssa viihtyisän ruokailuryhmän äärellä.
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.