Search
Close this search box.

String Works

string-works-tyopoyta

String Works jatkaa loisteliaan String tuotevalikoiman tarjoamaa tuomalla säilytys- ja kalusteratkaisuita työhuoneen puolelle. Yhdistämällä String hyllyjärjestelmiä työhuoneeseen tarkoitettujen Works tuotteiden kanssa saat luotua todella toimivia ja tyylikkäitä kokonaisuuksia.

string-works-kalusteet

String Works tuotteiden pelkistetty ilmee saa ne toimimaan monenlaisessa ympäristössä ja sisustustyylissä, olipa kyse sitten kodin työhuoneesta tai toimistotilan suunnittelusta. Ajaton muotoilu, muunneltavuus ja tarpeiden mukaan muuntuvat ratkaisut palvelevat pitkään.

string-works

String Works kalusteisiin kuuluu mm. säilytyskaappeja, paneeleita ja muita pienempiä säilytyslokerikkoja. Näistä loihdit työtilaan todella oman näköisen ja tarpeita vastaavaan kokonaisuuden. Kaikki String Works tuotteet myynnissä Finnish Design Shopissa.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Puinen työpöytä DTP Home Timber
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.
Taimi-huonekalut on valmistettu laadukkaasta ja sertifioidusta pohjoisen männystä. Valikoimaan kuuluu säilytyskalusteita ja pöytiä.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke