Search
Close this search box.

Toimivat säilytystilat

Sisustamme monella tavalla. Toisille hallittu kaaos on enemmän kuin mukava asia, toiset taas nauttivat kun tavaraa on mahdollisimman piilossa ja kaikki ovat tiptop paikallaan. Joka tapauksessa tarvitsemme ympärillemme toimivia säilytystiloja, oli tavaraa sitten paljon tai vähän. Presotto Italia -tuotteet auttavat sinua luomaan toimivat säilytyskokonaisuudet. Tutustu tarkemmin Aria Nova -verkkosivuilla.

Kuva tankindoor.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Puinen työpöytä DTP Home Timber
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.
Taimi-huonekalut on valmistettu laadukkaasta ja sertifioidusta pohjoisen männystä. Valikoimaan kuuluu säilytyskalusteita ja pöytiä.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke