Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Työpöydällä

Aikaisemmin pohdin täällä erilaisia työpöytäratkaisuja. Nyt olen löytänyt sen oikean Ikeasta. Torsby sarjasta. Pöydässä on metallijalat ja valkoiseksi maalattua karkaistua lasia. Muotokieleltään tämä sopii meille todella hyvin, koska meidän koti on täynnä lasipintoja ja metallia.  Kun työpöytä on huokea, kannattaa työtuoliin sen sijaan sijoittaa. Haaveena olisi esimerkiksi Eamsin jokin klassikko tai Kartellin Louis tai Victoria Ghost.

Työpöytä sijoitettiin yläkertaan,  jossa voi rauhassa työskennellä. Pöydän kokoaminen oli helppoa ja nopeaa, vaikka pöytä painaa kuin synti.  Uusi työpöytä on raikas, klassinen ja toivon mukaan palvelee  monta vuotta käyttäjäänsä.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikkäät ja samalla rentoa tunnelmaa tuovat kalusteet viimeistelevät kesäterassin ilmeen. Otetaan kesästä kaikki ilo irti ja nautitaan herkutteluhetkistä yhdessä ystävien kanssa viihtyisän ruokailuryhmän äärellä.
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.