Työpöydän äärellä

tyohuone-poytajatuoli

Toimivan, tyylikkään ja tietenkin myös ergonomisen työpisteen suunnittelu lähtee tarpeesta. Mieti miten paljon oikeasti tarvitset tilaa päivittäin käytössä oleville tavaroille sekä mihin sijoitat mapit ja muut harvemmin käytössä olevat esineet. Työpöytä jää useammin liian pieneksi kuin isoksi, joten jos neliöt antavat myöten hanki ehdottomasti astetta isompi työpöytä. Vertaa pöytien korkeuksia, mikä toimii omaan istuma-asentoosi parhaiten ja kiinnitä huomiota, että jalat mahtavat liikkuman väljästi pöydän alla.

tyohuone-poydatjasailytys

Osassa työpöydistä löytyy valmiina omia säilytyslokerikoita. Toisaalta erillisiin lipastoihin ja säilytyskalusteisiin on helpompi säilöä tarvikkeita sekä muuta tarpeistoa tarpeen mukaan ja pyhittää pöytä sille itselleen, työntekoon. Erilaisia työpöytiä ja säilytysvaihtoehtoja kannattaa selata ajan kanssa. Room21 -verkkokaupasta löydät hyviä vaihtoehtoja monenlaisiin sisustustyyleihin ja tilatarpeisiin.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.