Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Tyylikästä säilytystä

Tavaroiden säilyttäminen aiheuttaa monesti haasteita sisustamisen kanssa. Kaapit ja hyllyt vievät helposti tilaa lattioilta ja seunustoilta. Ne ovat kuitenkin vuosia kestäviä kalusteita ja näkyviä asioita sisustuksessa, joten kannattaa satsata kerralla kunnolla.

Näissä Huelstan uusissa Now! no.7 -säilytysjärjestelmissä on särmää ja kiiltoa. Hyllyihin kuuluvat valaistukset loihtivat samalla tunnelmaa ja antavat tyylikkään silauksen tilan kokonaiskuvaan. Tämän uutuussarja tarjoaa ratkaisu läpi kodin. Ruokailutilaan, olohuoneeseen, työhuoneeseen jne. Tutustu tarkemmin tuotteisiin Huelsta -verkkosivuilla.

Kuva huelsta.co.uk

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikkäät ja samalla rentoa tunnelmaa tuovat kalusteet viimeistelevät kesäterassin ilmeen. Otetaan kesästä kaikki ilo irti ja nautitaan herkutteluhetkistä yhdessä ystävien kanssa viihtyisän ruokailuryhmän äärellä.
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.