Unelma katolla

Tämä Sydneyssä, Australiassa sijaitseva kattoparveke olisi varmasti monen helsinkiläisen cityasujan mieleen. Neliöitä on enemmän kuin keskivertoasunnossa maisemat mitä mahtavimmat. Parvekkeen vetonaula on keskellä sijaitseva ympyrän muotoinen nurmialue.

Jos ei tässä kelpaa ottaa aurinkoa niin ei missään. Ja kuumana kesäpäivänä varmasti raikas tuuli virkistää ja viilentää oloa. Ehkä pieni puttailuväylä kodin golfinnokkaille sopisi vielä kuvaan.

Illan hämärtyessä soihtuihin laitetut kynttilät yhtyvät ympäristön valosinfoniaan. Tarkemmin kohteeseen voit tutustua Secret Gardens -verkkosivuilla.

Kuvat secretgardens.com.au

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.