Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Unelma takapihasta

Sohva ja tuoleja auringonottoa varten. Riippukeinu kiireisen työpäivän jälkeiseen loikoiluun ja reilun kokoinen terassipöytä tunnelmallisen pihaillan järjestämiseen. Tämä 58 neliön kokoinen takapiha on sisustettu varsin mukavaksi ja siitä löytyy kaikki tärkeimmät toiminnot, joita kaupungissa asuva citypuutarhuri rohkenee terassiltaan toivoa.

Kallioseinämät ja korkeat aidat antavat terassille suojaa luoden siitä samalla tunnelmallisen ajanviettopaikan. Kukka-asetelmat ja kauniit ruukut viimeistelevät kokonaisuuden. Nyt odottamaan auringonlaskua ja tuikkujen valaisema syysilta ystävien kanssa on valmis alkamaan.

Via freshome.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Kesän rentouttavimmat hetket vietetään tietenkin kotiterassilla, mökillä ja rantamaisemissa. Laadukkaat ja käytössä mukavat kalusteet tekevät oleilusta entistä miellyttävämpää, unohtamatta tietenkään tyylikkyyttä.
Täydennä terassin tai parvekkeen tunnelmaa helposti liikuteltavalla riippukeinulla, jonka hellässä sylissä voit nauttia aurinkoisista päivistä.
Kauniit matot tuovat terassille mukavasti kodikkuutta ja pehmentävät tunnelmaa. Matoilla saat helposti myös muokattua ja täydennettyä terassin värivalintoja.