Search
Close this search box.

Väriä seinille ja hyllyihin

string-pocket-sininen

Värien käyttö sisustuksessa rajautuu helposti vain yksittäisiin elementteihin ja laajempia värikäitä pintoja tulee käytettyä harvoin. Kokeilepa maalata kokonainen seinä täsmälleeen samalla värillä kuin esimerkiksi hylly. Kokonaisuudesta syntyy taianomainen vaikutelma ja samalla saat hyllyllä olevat esineet astumaan huomattavasti näyttävämmin esiin.

string-pocket-mintunvihrea

Värikkäissä pinnoissa kohovaikutelmat näyttävät helposti perinteistä valkoista pintaa suuremmilta. Varjojen ja muotojen aikaansaama syvyysvaikutelma onkin yksi tehokas keino luoda sisustukseen mielenkiintoisia vaikutelmia. Kun käytät suuria väripintoja, kannattaa myös huomioida koriste-esineiden ja muiden yksityiskohtien värimaailma tarkkaan ja etsiä rinnakkain keskenään toimivia värisävyjä.

string-pocket-hyllyt

String Pocket hyllykalusteiden koboltinsininen ja mintunvihreä ovat kauniita ja energisiä värejä rohkealle sisustajalle. Kuvien kalusteet ja muita upeita värivaihtoehtoja String Pocket hyllyistä löydät Finnish Design Shopista

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Puinen työpöytä DTP Home Timber
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.
Taimi-huonekalut on valmistettu laadukkaasta ja sertifioidusta pohjoisen männystä. Valikoimaan kuuluu säilytyskalusteita ja pöytiä.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke