Search
Close this search box.

Boconcept

Viihtyminen ei ole neliöistä kiinni. Se on usein oivalluksia ja yksinkertaisuutta maustettuna tilaan ja asukkaan mieltymyksiin soveltuvilla toteutuksilla. Pelihuone tai sikarihuone ei vaadi välttämättä omaa yksittäistä tilaa. Se voi olla nurkkaus olohuoneessa tai muussa riittävän suuressa tilassa. Kuvassa BoConceptin kalusteilla toteutettu kokonaisuus, jossa erityistä huomiota herättää mustasta tammiviilusta tehty siirrettävä kaappi. Huomaa myös tyylikkäät baarijakkarat. Tuotteet löydät BoConcept -verkkosivuilta.

Kuva boconcept.fi

Jaa tämä juttu:

BoConceptin moderneilla hyllyillä luot toimivan ja juuri omiin tarpeisiisi sopivan hyllykokonaisuuden, jossa säilytät kirjat ja koriste-esineet tyylikkäästi. Olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja moneen muuhun tilaan sopiva hylly auttaa sinua pitämään tavarat omilla paikoillaan sekä nostamaan ne tyylikkäästi esiin. Katso lisää tuotteesta BoConcept -verkkosivuilta.

Kuva boconcept.fi

Jaa tämä juttu:

Yöpöydän ei tarvitse olla vakiintunut sisustuselementti, joka päivästä toiseen köllöttää sängyn vierellä odottaen päällensä kirjaa tai vesilasia. Jos tiedostat, että tarvitset yöpöytää vain satunnaisesti kokeile L-kirjaimen muotoista sängynreunuksen korkuista tasoa. Se on helppo kiepauttaa halutessaan sängyn alle ja yhtä helposti se myös nousee sieltä palvelemaan yöpöytänä. Kuvassa BoConceptin erääsään sänkymalliin suunniteltu yöpöytämalli, joka yksinkertaisuudellaan palvelee tarkoitustaan juuri mainiosti. Katso lisää BoConcept -verkkosivuilta.

Kuva boconcept.fi

Jaa tämä juttu:

Makuuhuone on paikka, jossa pitää pystyä viihtymään ja tunnelmoimaan. Valaistukseen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Jokainen päivä alkaa makuuhuoneesta, niin myös päättyy. Kirjan lukemiseen, jutusteluun tai vaatteiden pukemiseen tarvitaan monenlaista ja tehoista valaistusta. Muista siis hankkia useita eri valaisimia luodaksesi tilanteen vaatima tunnelma ja valaistus. Kuvassa takaseinälle on aseteltu hauskasti kirjoja, lehtiä ja muita esineitä luomaan tunnelmaa ja henkilökohtaista ilmettä.

Sängyn alla on paljon tilaa, jota voi valjastaa säilytyskäyttöön. Tässä käytännöllinen ratkaisu, jossa sänkyrungon alle kätkeytyy vedettävä laatikko. Siihen on helppo kätkeä ylimääräiset peitteet, tyynyt, treenikassi tai vaikkapa lehdet, jotka voi kätevästi sujauttaa talteen ennen unille menoa. Katso lisää tyylikkäitä ja käytännöllisiä makuuhuoneratkaisuita BoConcept -verkkosivuilta.

Kuvat boconcept.fi

Jaa tämä juttu:

Lähes poikkeuksetta jokaisesta olohuoneesta on pyhitetty yksi seinusta jonkinlaiselle tv-tasolle, jonka päällä tai koloissa majailee erinäinen määrä laitteita johtoineen. Televisio vaikuttaa ehkä liiankin paljon olohuoneen sisustamiseen ja kalusteiden asetteluun, mutta onneksi tekniikan kehittyminen on jo jollain tasolla helpottanut tilannetta sirojen taulutelevisioiden myötä.

Perinteinen yksitasoinen tv-taso on saanut onneksi rinnalleen värikkäitä vitriinikaappeja ja seinätasoja, joille voi ripustaa kausittaisia koriste-esineitä ja muita väriläiskiä. Näin tästä olohuoneen pakollisesta viihdekeskuksestakin saa värikkään, pirteän kokonaisuuden. Kuvien kalusteet löytyvät BoConceptin valikoimista.

Kuvat boconcept.fi

Jaa tämä juttu:

Työhuoneen oleellisimpia asioita ovat käytännöllisyys, viihtyisä ympäristö ja tietenkin ergonominen työpiste. BoConceptilta löytyy paljon toimivia ratkaisuita työhuoneeseen. Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää pöydän ja tuolin valintaan. Työhuoneen rekvisiitta nousee helposti arvoon arvaamattomaan. Taulut, valokuvat ja muut koriste-esineet luovat tilaan henkilökohtaista tunnelmaa, jolloin myös keskittyminen tärkeisiin askareisiin tuntuu kotoisalta. Hyvä työhuone, parempaa duunia. Katso lisää aiheesta BoConcept -verkkosivuilta.

Kuva boconcept.fi

Jaa tämä juttu:

Kuvassa BoConceptin Milos sohva. Moderni ja kaunis, joka valkoisena antaa mahdollisuuksia tekstiilien kanssa. Huomaa miten ihanasti sininen nukkamatto, tyyny ja taustalla samalla sinisen sävyllä maalattu seinä hellivät katsojan silmää. Juuri tämän takia valkoinen on mahtava väri. Sen rinnalle voit luoda vaihtuvia värimaailmoita pienillä muutoksilla ilman kalusteiden uusimista.

Milos sohvasta saat muodostettua suurenkin sohvaryhmän vaativankin tilan tarpeisiin.

Moduulisohvien etuja. Voit muokata ja kasvattaa sohvaryhmää tilan tarpeiden kasvaessa. Tässä mukava lemmenpesä, jossa yhdistettynä kaksi kulmaosaa.

Oletko sittenkin värien ystävä? Milos sohva on saatavilla myös sinisen ja oranssin raikkaissa sävyissä. Näillä taiot olohuoneestasi todellisen väriläiskän. Katso lisää mahdollisuuksia BoConcept -verkkosivuilta.

Kuvat boconcept.fi

Jaa tämä juttu:

Ruokapöydän päälle on hyvä valita sellainen valaisin, jonka valo ei ole liian kirkas tai häikäise ruokailijoita. Valaisimen korkeus kannattaa mitata siten, että valaisimen kupu tai muut osat eivät ole tiellä. BoConceptin retromainen Bristol -valaisin sopii mainioksi sekoitukseksi moderniakin sisustustyyliä. Useampi valaisin samaan rykelmään sijoitettuna antaa ruokailutilaan mukavaa rytmiä ja väriä. Katso lisätietoja valaisimesta BoConcept -verkkosivuilta.

Kuva boconcept.fi

Jaa tämä juttu:

Työpisteen sijoittaminen olohuoneeseen on usein haastellinen tehtävä, kun käytössä ei ole erillistä työhuonetta tai erityisen paljon tilaa. Tässä oiva ja toimiva vaihtoehto BoConceptilta. S-kirjaimen muotoa muistuttava taso tarjoaa tilaa sekä säilytettäville tavaroille että kannettavalle tietokoneelle. Tällainen taso on helppo sijoittaa pieneenkin olohuoneeseen, joten se on loistava vaihtoehto myös pienehköön opiskelijaboksiin. Katso lisätietoja BoConcept -verkkosivuilta.

Kuva boconcept.fi

Jaa tämä juttu:

Työhuoneen sisustaminen jätetään liian usein vähälle huomiolle ja vuosien mittaan tilasta kertyy helposti vanhaksi jääneiden huonekalujen hautuumaa. Tilannetta ei kuitenkaan kannata päästää tähän. Tarkkaan suunniteltu työhuone takaa kotona suoritettavien toimistotöiden tehokkaan tekemisen, kun tila on siisti ja viihtyisä. Päästä turhasta roinasta rohkeasti irti ja pistä ne vaikka kierrätykseen – älä säilö niitä työhuoneeseen mukamas käyttöä varten.

Laadukkaat huonekalut kestävät aikaa ja käyttöä. Tämä pätee myös työhuoneeseen. Hanki tilava työtaso, riittävästi säilytystilaa, mutta jätä myös tilaa viihtyisyyden luomiseksi. Taulut ja muistilistat kuuluvat olennaisena osana työhuoneen tavaravalikoimaan. Suunnittele, sommittele ja harkitse missä minkäkin toiminnon tulee olla.

Viihtyisyys on olennainen osa toimivaa työhuonetta. Jokaisella meistä on omat vaatimuksensa ja näin ollen myös työhuoneen toiminnot tulee ottaa yksilöllisesti huomioon. Eräs tärkeä asia on tehokas valaistus. Mikäli mahdollista, sijoita työpiste lähelle ikkunaa. Luonnonvalo pitää ajatukset virkeinä ja silmät terveinä. Tuo työhuoneen sisustukseen jotain henkilökohtaista, pientä kivaa. Kasvi, koriste-esineitä tai muita asioita, jotka rentouttavat tilan olemusta.

Molemmat kuvien tilat on sisustettu laaduikkailla BoConceptin tuotteilla, joilla luot helposti toimivan työhuoneen. Tutustu BoConceptiin tuotteisiin heidän verkkosivuillaan tai Vepsäläisen myymälöissä.

Kuvat boconcept.fi

Jaa tämä juttu: