Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Kyntteliköt kruunaavat joulun odotuksen

Adventtikynttelikkö on perinteikäs talven ja erityisesti joulunajan koriste, joka luo kotiin lämmintä tunnelmaa sekä kauniin pehmeää valoa.
Atelje Lyktan Adventure adventtikynttelikkö

Helpot ja turvalliset sähkökäyttöiset kyntteliköt

Adventtikynttelikkö on kiva lisä ikkunalaudalle, senkille tai hyllykölle, jossa se tuo tunnelmallista valoa ympäröivään tilaan. Sähkökäyttöinen adventtikynttelikkö on myös turvallinen vaihtoehto, jonka voi jättää huoletta päälle. Johdolla varustettujen kynttelikköjen rinnalle on tullut myös paristokäyttöisiä pienempiä vaihtoehtoja, joita voi sijoitella vapaammin eri puolille sisustusta.

Kuvassa näkyvä musta Ateljé Lyktan Adventure kynttelikkö on moderni ilmestys ja kooltaan hieman leveämpi. Se tuo juhlavaa ja näyttävää ilmettä sisustukseen.

Adventtikyntteliköt

Navida kynttilänjalka on kaunis ja tyylikäs, Elias kynttelikössä viisi kynttilää nousevat juhlavasti ylöspäin kaarevalta jalustalta, Gustavo kynttelikön krominen väri tuo upean lisän moderniin sisustukseen, messinkinen Natale 3 on persoonallinen valinta, Vide kynttelikkö taas hurmaa kulmikkuudellaan, musta Milano kynttelikkö myötäilee kattokruunuista tuttuja muotokieltä, Arrow on minimalistisen tyylikäs ja Elflugan on pirteä ilmestys ikkunalaudalla.

Kynttelikköjä on saatavilla nykyään todella monenlaisia. Perinteisen kolmiomallisen kynttelikön rinnalle on tullut vaikka mitä muotoja. Osassa kyntteliköistä on aidolta näyttävät hieman lepattavat liekkivalot, kun taas modernimmissa malleissa kynttelikkö koostuu ohuista pitkistä ”pilleistä”, joiden päässä on pieni ledi. Mikä parasta sisustajan kannalta, jokaiseen sisustustyyliin löytyy sopiva kynttelikkö niin värin, materiaalin kuin muotoilunkin puolesta.

Lumiukkokynttelikkö

Perinteisten ja modernien kynttelikköjen lisäksi saatavilla on myös hieman leikkisämpiä vaihtoehtoja, jotka löytävät paikkansa vaikkapa lastenhuoneesta. Esimerkiksi kuvan lumiukkokynttelikkö on todella hurmaava ja varmasti monen lapsen mieleen. Tai mitä jos tämä hauska kynttelikkö toivottaisi joulunajan vieraat ja talon asukkaat iloisesti vastaan heti eteisessä?

Note kynttelikkö

Note kynttelikkö on todella tunnelmallinen, metallinen kynttelikkö, joka pysyy tukevasti pystyssä ilman jalustaa. Muotoilu saa tämän kirkon urkujakin muistuttavan kynttelikön melkein kuin leijumaan ilmassa. Värivaihtoehtoina musta ja harmaa.

Kaareva Vind kynttelikkö on sekä kaunis että tyylikäs valinta joulusisustukseen. Jos kaipaat ylellisempää ja juhlavampaa ilmettä, voit valita esimerkiksi hieman korkeamman kullanvärisen Max kynttelikön.

Perinteinen aidon kynttilän adventtikynttelikkö

Välillä on kuitenkin mukavampi nauttia oikeasta tulesta. Perinteinen neljän kynttilän adventtikynttelikkö on osa kodin joulua ja sen kanssa voi seurata joulujuhlan lähestymistä koko perheen kesken. Oikeilla kynttilöillä toimiva kynttelikkö on helppo sijoittaa kattauksiin ja muualle, kun siinä ei ole häiritseviä johtoja. Alla muutamia kauniita vaihtoehtoja, joita pystyy viimeistelemään ajankohtaan sopivilla lisäkoristeilla. Muistathan kuitenkin huomioida paloturvallisuuden.

Ajaton ja klassinen kivikeraaminen Ernst adventtikynttelikkö on tyylikäs valinta. Siitä on saatavilla myös modernimpi valkoinen värivaihtoehto. House Doctorin Ring on siro metallinen kynttelikkö, josta on saatavilla eri kokovaihtoehtoja. Voit vaikka yhdistää kaksi eri kokoista kynttelikkö upeaksi kokonaisuudeksi kattaukseen. Ferm Living Bowl on jämäkkä musta messinkinen kynttelikkö neljälle kynttilälle, saatavilla myös messinginvärisenä. House Doctor Advent kynttelikkö tuo metallista samppanjan sävyä sisustukseen.

Valkoinen Iittala Nappula kynttelikkö on kaunis klassikko, jonka lempeä muotokieli puhuttelee. Ernst kynttilänjalka neljälle on pelkistetyn tyylikäs valinta. Seimi on hieno varjokuva Beethlehemin seimestä ja kiva koriste ihan sellaisenaan. Lignano Sabbiadoro kynttelikön siro muoto ja messinki löytää helposti paikkansa kattauksista. Skultuna Misteli kynttilänjalka tuo aimo annoksen koristeellisuutta ja kiiltoa. Hike Collection Alto on kaunis elementti sisustksessa ympäri vuoden ja katosta roikkumaan sijoitettava Bloomingville Jutta kynttilänjalka taas kruunaa ruokailutilan ilmeen.

Valitse omaan sisustukseesi sopiva kynttelikkö ja tuo kodin jouluun tunnelmallista valoa. Loistava valikoima erilaisia kynttelikköjä löytyy ainakin Nordic Nestiltä ja Ellokselta. Myös Homeroomilla löytyy runsas valikoima vaihtoehtoja. Juhlavia vaihtoehtoja ja ylellistä kimallusta löytyy Newportilta.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Turvalliset ja helppokäyttöiset LED-kuusenkynttilät tuovat kodin sisustukseen perinteisen joulun tunnelmaa. Saatavilla on myös johdottomia patterikäyttöisiä malleja, joita voi kätevästi ohjata kaukosäätimellä.
Lempeät Muumi LED-kynttilät ihastuttavat ja tuovat lämmintä tunnelmaa sisustukseen. Ne sopivat mukaan kattauksiin, senkille tai vaikkapa yövalaisimiksi lastenhuoneeseen.
Premium joulukuusi on tuuhea ja aidon näköinen tekokuusi, joka luo jouluista tunnelmaa sisustukseen. Se on hoitovapaa kuusi, joka kestää kauniina vuodesta toiseen.