Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Aidon näköinen ja tuuhea Premium joulukuusi

Premium joulukuusi on tuuhea ja aidon näköinen tekokuusi, joka luo jouluista tunnelmaa sisustukseen. Se on hoitovapaa kuusi, joka kestää kauniina vuodesta toiseen.

Haaveiletko joulusisustuksesta ilman joulukuusesta putoavia neulasia? Premium joulukuusi on tuuhea ja aidon näköinen tekokuusi, jonka oksia koristaa kaunis valkoinen lumipeite. Mikäli aidon kuusen hankkiminen ei ole esimerkiksi allergiasyistä tai muista tekijöistä johtuen mahdollista, Premium joulukuusi on tyylikäs ja tunnelmallinen vaihtoehto luomaan jouluista ilmettä sisustukseen. Se kestää vuodesta toiseen yhtä kauniina ja sopii hyvin esimerkiksi paikkaan, jossa säännöllinen kuusen kastelu ei ole mahdollista.

Premium joulukuusi on valmistettu palamattomasta PVC:stä ja polyeteenistä. Siinä on valmiina kiinni myös metallinen kuusenjalka, joten kuusi on aika lailla käyttövalmis heti paketista. Kuusen ilme saa kauniin valkoisen hunnun oksille tehdystä ”lumipeitteestä”.

Mikäli jäät kaipaamaan aidon kuusen tuomaa tuoksua, voit halutessasi korvata sen jouluisilla huonetuoksuilla. Skandinavisk huonetuoksujen hienostuneet ja lempeät tuoksut saattelevat sinut ihaniin hetkiin. Tuoksukynttilän lisäksi vaihtoehtoina ovat tuoksutikut, jotka saavat tuoksun leviämään pehmeästi ympäröivään tilaan. Metsäisten tuoksujen lisäksi valikoimasta löytyy tietenkin jouluisia vaihtoehtoja, kuten piparkakut, neilikka, mausteinen jouluappelsiini ja glögi.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Turvalliset ja helppokäyttöiset LED-kuusenkynttilät tuovat kodin sisustukseen perinteisen joulun tunnelmaa. Saatavilla on myös johdottomia patterikäyttöisiä malleja, joita voi kätevästi ohjata kaukosäätimellä.
Lempeät Muumi LED-kynttilät ihastuttavat ja tuovat lämmintä tunnelmaa sisustukseen. Ne sopivat mukaan kattauksiin, senkille tai vaikkapa yövalaisimiksi lastenhuoneeseen.
LED-kynttilät tarjoavat turvallisen ja helpon vaihtoehdon kynttilänvalossa tunnelmointiin. Ajastin- ja himmennystoimintojen avulla niiden käyttö tulee entistä mukavammaksi.