Search
Close this search box.

LED-Kuusenkynttilät

Turvalliset ja helppokäyttöiset LED-kuusenkynttilät tuovat kodin sisustukseen perinteisen joulun tunnelmaa. Saatavilla on myös johdottomia patterikäyttöisiä malleja, joita voi kätevästi ohjata kaukosäätimellä.

Perinteiset kuusenkynttilät ovat olleet osa joulun juhla-aikaa jo vuosikymmenten ajan. Aitojen kynttilöiden aiheuttama palovaara on kuitenkin niin suuri, että on parempi valita turvalliset LED-kuusenkynttilät. Ne ovat kehittyneet viime vuosina itse asiassa melko aidon näköisiksi ja ovat siten ihan varteenotettava vaihtoehto. Aito kynttilän muoto antaa kuusen valaistukselle ihanan ilmeen eikä ole ihan niin moderni mitä pitkillä valosarjoilla koristeltu kuusi.

LED-kuusenkynttilöitä on tarjolla sekä johdollisia että johdottomia, paristokäyttöisiä malleja. Esimerkiksi kullansävyisillä pidikkeillä varustetut Uyuni Mini LED kynttilät pukevat kuusen todella juhlavaan asuun ja ne on helppo sijoittaa haluamiinsa kohtiin oksilla. Paristokäyttöisissä malleissa etuna onkin juuri niiden vaivattomuus ja johdottomuus. Entistä helpommaksi LED-kuusenkynttilöiden käytön tekee ajastintoiminto sekä kaukosäädin, josta kynttilät saa päälle ja sammumaan. Joissain malleissa on myös himmennystoiminto. Kynttilän 3D-liekki saa valon välkkymään aidon näköisesti.

Star Trading Flamme joulukuusenvalot tuovat kaunista koristeellisuutta. Metallisen pidikkeen alaosassa on kaunis koristesydän. Näissäkin kynttilöissä on kaukosäädin, ajastintoiminto ja säädettävä kirkkaus.

Konstsmiden johdottomat LED-kuusenkynttilät löytävät paikkansa myös erilaisista koriste-asetelmista. Saatavilla on hieman eri tavalla muotoiltuja kynttilöitä, joista löytyy omaan joulusisustukseen sopiva vaihtoehto.

Mikäli kaipaat perinteisen kuusenkynttilän tuomaa ilmettä ja tunnelmaa pihakuuseen niin saatavilla on myös ulkokäyttöön sopiva malli. Näin saat täydennettyä pihan jouluilmeen. LED-kuusenkynttilät ovat loistava vaihtoehto luoda lämmintä tunnelmaa kodin sisustukseen. Niiden monipuolisuus ja turvallisuus helpottavat käyttöä monella tapaa. Luo tänä vuonna kynttilänvalon täyttämä joulu.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Lempeät Muumi LED-kynttilät ihastuttavat ja tuovat lämmintä tunnelmaa sisustukseen. Ne sopivat mukaan kattauksiin, senkille tai vaikkapa yövalaisimiksi lastenhuoneeseen.
Premium joulukuusi on tuuhea ja aidon näköinen tekokuusi, joka luo jouluista tunnelmaa sisustukseen. Se on hoitovapaa kuusi, joka kestää kauniina vuodesta toiseen.
LED-kynttilät tarjoavat turvallisen ja helpon vaihtoehdon kynttilänvalossa tunnelmointiin. Ajastin- ja himmennystoimintojen avulla niiden käyttö tulee entistä mukavammaksi.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke