Search
Close this search box.

Muumi LED-kynttilät

Lempeät Muumi LED-kynttilät ihastuttavat ja tuovat lämmintä tunnelmaa sisustukseen. Ne sopivat mukaan kattauksiin, senkille tai vaikkapa yövalaisimiksi lastenhuoneeseen.

Muumit seikkailevat lempeästi hehkuvissa LED-pöytäkynttilöissä tuoden lämmintä tunnelmaa talvipäivien keskelle. Tässä punertavassa Lahjat-kynttilässä Muumipeikko kiiruhtaa viemään joululahjoja ystävilleen. Kynttilän punainen väri ja taivaalla tuikkivat tähdet sopivat loistavasti mukaan jouluisiin kattauksiin sekä sisustukseen.

Muumi-aiheiset LED-pöytäkynttilät tuovat pehmeää valoa tilaan ja mikä parasta, ne ovat turvallisia käyttää. Ne löytävät paikkansa esimerkiksi makuuhuoneesta lempeinä yövalaisimina tai olohuoneen senkillä luomassa ihanaa tunnelmaa. Kynttilän sisällä hehkuva ledi valaisee kauniisti ulkopintaa koristavan kuvituksen.

Talven ja joulun teemaan sopivia vaihtoehtoja ovat mm. ”Antaa sataa” -kynttilä, jossa Muumimamma kulkee läpi talvisen metsän sekä ”Kimaltelevat tähdet”, jossa riemuitaan juhlakaudesta yhdessä muiden Muumien kanssa.

Nämä Muurlan LED-kynttilät on suunniteltu sopimaan moneen eri paikkaan sisustuksessa. Ne kiinnittävät juuri sopivasti huomion ja näyttävän yllätävän aidoilta kynttilöiltä. Materiaali muistuttaa oikeaa steariinikynttilää. Ajastimen avulla kynttilän saa sammumaan itsestään, joten se on täydellinen univaloksi perheen pienimmille. Ihastu lisää ja tutustu myynnissä oleviin vaihtoehtoihin Nordic Nest -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

LED-kuusenkynttilät
Turvalliset ja helppokäyttöiset LED-kuusenkynttilät tuovat kodin sisustukseen perinteisen joulun tunnelmaa. Saatavilla on myös johdottomia patterikäyttöisiä malleja, joita voi kätevästi ohjata kaukosäätimellä.
Premium joulukuusi on tuuhea ja aidon näköinen tekokuusi, joka luo jouluista tunnelmaa sisustukseen. Se on hoitovapaa kuusi, joka kestää kauniina vuodesta toiseen.
LED-kynttilät tarjoavat turvallisen ja helpon vaihtoehdon kynttilänvalossa tunnelmointiin. Ajastin- ja himmennystoimintojen avulla niiden käyttö tulee entistä mukavammaksi.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke