Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

LED-kynttilät ovat turvallinen ja helppo vaihtoehto

LED-kynttilät tarjoavat turvallisen ja helpon vaihtoehdon kynttilänvalossa tunnelmointiin. Ajastin- ja himmennystoimintojen avulla niiden käyttö tulee entistä mukavammaksi.

Aito liekki on aina aito, mutta LED-kynttilät ovat kehittyneet sen verran aidon näköisiksi, että niillä voi hyvillä mielin korvata tavallisen kynttilän – ainakin välillä. Joissain tilanteissa LED-kynttilä on jopa käytännöllisempi ja ennen kaikkea turvallisempi vaihtoehto. Uyuni Lighting LED-kynttilävalikoimassa on tarjolla perinteisten tuikkujen lisäksi kruunukynttilöitä ja pöytäkynttilöitä, joista saa sommiteltua näyttäviä kokonaisuuksia mm. kattauksiin ja koristeasetelmiin.

LED-kynttilät ovat parhaimmillan lastenleikeissä, joihin aidot kynttilät eivät sovellukaan. Herkästi syttyvät materiaalit (esimerkiksi heinät, koristeoksat yms.) asetelmissa eivät aiheuta päänvaivaa, kun käyttää LED-kynttilöitä. Niinpä paloturvallisuuden näkökulmasta paristokäyttöiset kynttilät tarjoavatkin uusia turvallisia vaihtoehtoja sisustuksen kynttiläasetelmiin.

Perinteisen valkoisen rinnalle on tullut tyylikkäitä värivaihtoehtoja, minkä ansiosta LED-kynttilät löytävät paikkansa kattauksista entistä paremmin. Musta, hempeän ruskea, harmaa ja juhlavan punainen ovat kaikki hillityn kauniita sävyjä, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustukseen sekä kattauksiin. Eri korkuiset pöytäkynttilät antavat myös hyvin mahdollisuuksia kauniin kynttiläasetelman luomiseksi.

Kynttilälyhdyssä LED-kynttilä näyttää entistä aidommalta. Lepattava 3D-liekki vaikuttaa yllättävän aidolta kun sitä katsoo lasipinnan läpi. LED-kynttilän yksi hyvistä puolista verrattuna tavalliseen kynttilään on sen luoma tunnelma ilman haitallisia kemikaaleja, joita voi päästä syntymään ympäröivään tilaan varsinkin jos kynttilöitä on paljon.

Himmennystoiminto viimeistelee tunnelman

Uyuni kaukosäätimellä voit säätää kynttilän valotehoa kolmiportaisesti ja näin hienosäätää niiden luomaa tunnelmaa. Tämä saattaa olla tarpeen varsinkin jos olet sijoittanut suuren määrän kynttilöitä yhteen paikkaan.

Mikä onkaan parempi tapa piristää pimeitä talvi-iltoja kuin sijoitella pieniä tuikkuja ympäri taloa vailla huolta niiden paloturvallisuudesta. Kylpyhuoneen pesualtaan reunalla hehkuvat LED-tuikut tai kodin spa-osastolla romanttista tunnelmaa luovat kynttilät ovat helppo keino tehdä pimeistä illoista ihanan tunnelmallisia.

Valkoinen tuikku ei tietenkään sovi aina joka paikkaan. Onneksi saatavilla on myös mustia LED-tuikkuja, jotka tarjoavat ihanaa kontrastia asetelmiin ja sopivat usein paremmin erilaisiin asetelmiin. Saatavilla on myös kartion ja kuusen muotoisia LED-kynttilöitä.

Uyuni Lightingin valikoimasta löytyy myös kauniita kynttilänjalkoja. Tuo ripaus kromin tai messingin kiiltoa ja lisää juhlan tuntua.

Kätevä ajastintoiminto säästää paristoja

Ajastintoiminnon ansiosta kynttilät eivät jää päälle ja näin paristot kestävät pidempään käytössä. Voit asettaa kynttilät sammumaan automaattisesti 4, 6, 8 tai 10 tunnin päästä.

Kynttilät helposti päälle ja pois kauko-ohjaimella

Uyuni Lighting kynttilöiden yksi parhaita puolia on niiden kytkeminen päälle ja pois kaukosäätimen avulla. Voit käyttää säädintä yhden tai useamman kynttilän samanaikaiseen sammuttamiseen. Kaukosäätimellä voi hallita rajoittamatonta määrää valoja. Säädinvaihtoehtoina löytyy myös minimalistisen tyylikäs ovaali valkoinen säädin, jossa kätevä magneettikiinnitys.

Kynttilöiden ja kaukosäätimen lisäksi saatavilla on myös joulukuusenoksiin kiinnitettäviä pidikkeitä, joilla voit viimeistellä kuusen ilmeen turvallisesti aidon näköisillä kruunukynttilöillä. Myynnissä on myös tyylikkäitä kynttilänjalkoja, jotka sopivat täydellisesti Uyuni Lightingin kynttilöihin.

Uyuni Lighting tuotteita myyvät mm. Nordic Nest, Valaisinmestari, Ellos ja Homeroom

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Turvalliset ja helppokäyttöiset LED-kuusenkynttilät tuovat kodin sisustukseen perinteisen joulun tunnelmaa. Saatavilla on myös johdottomia patterikäyttöisiä malleja, joita voi kätevästi ohjata kaukosäätimellä.
Lempeät Muumi LED-kynttilät ihastuttavat ja tuovat lämmintä tunnelmaa sisustukseen. Ne sopivat mukaan kattauksiin, senkille tai vaikkapa yövalaisimiksi lastenhuoneeseen.
Premium joulukuusi on tuuhea ja aidon näköinen tekokuusi, joka luo jouluista tunnelmaa sisustukseen. Se on hoitovapaa kuusi, joka kestää kauniina vuodesta toiseen.