Kynttilät

Turvalliset ja helppokäyttöiset LED-kuusenkynttilät tuovat kodin sisustukseen perinteisen joulun tunnelmaa. Saatavilla on myös johdottomia patterikäyttöisiä malleja, joita voi kätevästi ohjata kaukosäätimellä.

Perinteiset kuusenkynttilät ovat olleet osa joulun juhla-aikaa jo vuosikymmenten ajan. Aitojen kynttilöiden aiheuttama palovaara on kuitenkin niin suuri, että on parempi valita turvalliset LED-kuusenkynttilät. Ne ovat kehittyneet viime vuosina itse asiassa melko aidon näköisiksi ja ovat siten ihan varteenotettava vaihtoehto. Aito kynttilän muoto antaa kuusen valaistukselle ihanan ilmeen eikä ole ihan niin moderni mitä pitkillä valosarjoilla koristeltu kuusi.

LED-kuusenkynttilöitä on tarjolla sekä johdollisia että johdottomia, paristokäyttöisiä malleja. Esimerkiksi kullansävyisillä pidikkeillä varustetut Uyuni Mini LED kynttilät pukevat kuusen todella juhlavaan asuun ja ne on helppo sijoittaa haluamiinsa kohtiin oksilla. Paristokäyttöisissä malleissa etuna onkin juuri niiden vaivattomuus ja johdottomuus. Entistä helpommaksi LED-kuusenkynttilöiden käytön tekee ajastintoiminto sekä kaukosäädin, josta kynttilät saa päälle ja sammumaan. Joissain malleissa on myös himmennystoiminto. Kynttilän 3D-liekki saa valon välkkymään aidon näköisesti.

Star Trading Flamme joulukuusenvalot tuovat kaunista koristeellisuutta. Metallisen pidikkeen alaosassa on kaunis koristesydän. Näissäkin kynttilöissä on kaukosäädin, ajastintoiminto ja säädettävä kirkkaus.

Konstsmiden johdottomat LED-kuusenkynttilät löytävät paikkansa myös erilaisista koriste-asetelmista. Saatavilla on hieman eri tavalla muotoiltuja kynttilöitä, joista löytyy omaan joulusisustukseen sopiva vaihtoehto.

Mikäli kaipaat perinteisen kuusenkynttilän tuomaa ilmettä ja tunnelmaa pihakuuseen niin saatavilla on myös ulkokäyttöön sopiva malli. Näin saat täydennettyä pihan jouluilmeen. LED-kuusenkynttilät ovat loistava vaihtoehto luoda lämmintä tunnelmaa kodin sisustukseen. Niiden monipuolisuus ja turvallisuus helpottavat käyttöä monella tapaa. Luo tänä vuonna kynttilänvalon täyttämä joulu.

Jaa tämä juttu:
Lempeät Muumi LED-kynttilät ihastuttavat ja tuovat lämmintä tunnelmaa sisustukseen. Ne sopivat mukaan kattauksiin, senkille tai vaikkapa yövalaisimiksi lastenhuoneeseen.

Muumit seikkailevat lempeästi hehkuvissa LED-pöytäkynttilöissä tuoden lämmintä tunnelmaa talvipäivien keskelle. Tässä punertavassa Lahjat-kynttilässä Muumipeikko kiiruhtaa viemään joululahjoja ystävilleen. Kynttilän punainen väri ja taivaalla tuikkivat tähdet sopivat loistavasti mukaan jouluisiin kattauksiin sekä sisustukseen.

Muumi-aiheiset LED-pöytäkynttilät tuovat pehmeää valoa tilaan ja mikä parasta, ne ovat turvallisia käyttää. Ne löytävät paikkansa esimerkiksi makuuhuoneesta lempeinä yövalaisimina tai olohuoneen senkillä luomassa ihanaa tunnelmaa. Kynttilän sisällä hehkuva ledi valaisee kauniisti ulkopintaa koristavan kuvituksen.

Talven ja joulun teemaan sopivia vaihtoehtoja ovat mm. ”Antaa sataa” -kynttilä, jossa Muumimamma kulkee läpi talvisen metsän sekä ”Kimaltelevat tähdet”, jossa riemuitaan juhlakaudesta yhdessä muiden Muumien kanssa.

Nämä Muurlan LED-kynttilät on suunniteltu sopimaan moneen eri paikkaan sisustuksessa. Ne kiinnittävät juuri sopivasti huomion ja näyttävän yllätävän aidoilta kynttilöiltä. Materiaali muistuttaa oikeaa steariinikynttilää. Ajastimen avulla kynttilän saa sammumaan itsestään, joten se on täydellinen univaloksi perheen pienimmille. Ihastu lisää ja tutustu myynnissä oleviin vaihtoehtoihin Nordic Nest -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Joulun tuoksua ilmassa

Vastapaistetut piparkakut, mausteinen glögi, huurteiset marjat ja muut hurmaavat tuoksut johdattelevat kohti jouluisaa tunnelmaa.

Myyjä: Ellos

Skandinavisk tuoksukynttilät
LED-kynttilät tarjoavat turvallisen ja helpon vaihtoehdon kynttilänvalossa tunnelmointiin. Ajastin- ja himmennystoimintojen avulla niiden käyttö tulee entistä mukavammaksi.

Aito liekki on aina aito, mutta LED-kynttilät ovat kehittyneet sen verran aidon näköisiksi, että niillä voi hyvillä mielin korvata tavallisen kynttilän – ainakin välillä. Joissain tilanteissa LED-kynttilä on jopa käytännöllisempi ja ennen kaikkea turvallisempi vaihtoehto. Uyuni Lighting LED-kynttilävalikoimassa on tarjolla perinteisten tuikkujen lisäksi kruunukynttilöitä ja pöytäkynttilöitä, joista saa sommiteltua näyttäviä kokonaisuuksia mm. kattauksiin ja koristeasetelmiin.

LED-kynttilät ovat parhaimmillan lastenleikeissä, joihin aidot kynttilät eivät sovellukaan. Herkästi syttyvät materiaalit (esimerkiksi heinät, koristeoksat yms.) asetelmissa eivät aiheuta päänvaivaa, kun käyttää LED-kynttilöitä. Niinpä paloturvallisuuden näkökulmasta paristokäyttöiset kynttilät tarjoavatkin uusia turvallisia vaihtoehtoja sisustuksen kynttiläasetelmiin.

Perinteisen valkoisen rinnalle on tullut tyylikkäitä värivaihtoehtoja, minkä ansiosta LED-kynttilät löytävät paikkansa kattauksista entistä paremmin. Musta, hempeän ruskea, harmaa ja juhlavan punainen ovat kaikki hillityn kauniita sävyjä, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustukseen sekä kattauksiin. Eri korkuiset pöytäkynttilät antavat myös hyvin mahdollisuuksia kauniin kynttiläasetelman luomiseksi.

Kynttilälyhdyssä LED-kynttilä näyttää entistä aidommalta. Lepattava 3D-liekki vaikuttaa yllättävän aidolta kun sitä katsoo lasipinnan läpi. LED-kynttilän yksi hyvistä puolista verrattuna tavalliseen kynttilään on sen luoma tunnelma ilman haitallisia kemikaaleja, joita voi päästä syntymään ympäröivään tilaan varsinkin jos kynttilöitä on paljon.

Himmennystoiminto viimeistelee tunnelman

Uyuni kaukosäätimellä voit säätää kynttilän valotehoa kolmiportaisesti ja näin hienosäätää niiden luomaa tunnelmaa. Tämä saattaa olla tarpeen varsinkin jos olet sijoittanut suuren määrän kynttilöitä yhteen paikkaan.

Mikä onkaan parempi tapa piristää pimeitä talvi-iltoja kuin sijoitella pieniä tuikkuja ympäri taloa vailla huolta niiden paloturvallisuudesta. Kylpyhuoneen pesualtaan reunalla hehkuvat LED-tuikut tai kodin spa-osastolla romanttista tunnelmaa luovat kynttilät ovat helppo keino tehdä pimeistä illoista ihanan tunnelmallisia.

Valkoinen tuikku ei tietenkään sovi aina joka paikkaan. Onneksi saatavilla on myös mustia LED-tuikkuja, jotka tarjoavat ihanaa kontrastia asetelmiin ja sopivat usein paremmin erilaisiin asetelmiin. Saatavilla on myös kartion ja kuusen muotoisia LED-kynttilöitä.

Uyuni Lightingin valikoimasta löytyy myös kauniita kynttilänjalkoja. Tuo ripaus kromin tai messingin kiiltoa ja lisää juhlan tuntua.

Kätevä ajastintoiminto säästää paristoja

Ajastintoiminnon ansiosta kynttilät eivät jää päälle ja näin paristot kestävät pidempään käytössä. Voit asettaa kynttilät sammumaan automaattisesti 4, 6, 8 tai 10 tunnin päästä.

Kynttilät helposti päälle ja pois kauko-ohjaimella

Uyuni Lighting kynttilöiden yksi parhaita puolia on niiden kytkeminen päälle ja pois kaukosäätimen avulla. Voit käyttää säädintä yhden tai useamman kynttilän samanaikaiseen sammuttamiseen. Kaukosäätimellä voi hallita rajoittamatonta määrää valoja. Säädinvaihtoehtoina löytyy myös minimalistisen tyylikäs ovaali valkoinen säädin, jossa kätevä magneettikiinnitys.

Kynttilöiden ja kaukosäätimen lisäksi saatavilla on myös joulukuusenoksiin kiinnitettäviä pidikkeitä, joilla voit viimeistellä kuusen ilmeen turvallisesti aidon näköisillä kruunukynttilöillä. Myynnissä on myös tyylikkäitä kynttilänjalkoja, jotka sopivat täydellisesti Uyuni Lightingin kynttilöihin.

Uyuni Lighting tuotteita myyvät mm. Nordic Nest, Valaisinmestari, Ellos ja Homeroom

Jaa tämä juttu: