Hotellihuoneet

Elämyksiä kaivoksessa

salasilvermine-kaivos-huone

Välillä on hyvä inspiroitua muustakin kuin vaaleista sisustuksista ja skandinaavisesta harmoniasta. Noin 120 kilometriä Tukholmasta luoteeseen sijaitsee Sala Silvermine kaivos, jossa pääset tutustumaan kaivostominnan historiaan sekä kokemaan unohtumattomia elämyksiä maanpinnan alla. Järjestettyjen tutustumisretkien lisäksi voit myös majoittua 155 metriä syvällä sijaitsevaan ”sviittiin”.

salasilvermine-kaivos-tunnelma

Opastetun kierroksen jälkeen sinut viedään sviittiin nauttimaan herkuista ja ainutlaatuisesta tunnelmasta, ja seuraavana aamuna opas tulee noutamaan ja ohjaamaan jälleen takaisin päivänvaloon. Mahtavien kiviseinien sisällä pääset ihastelemaan upeaa sisustusta, jonka voisi kuvitella olevan vaikkapa vuosisatojen takaa vanhan linnan kellarikätköistä.

salasilvermine-kaivos-elamys

Kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin kohteeseen Sala Silvermine -sivuilla.

Kuvat salasilvergruva.se / Pappilabild

Casa do Conto

casadoconto1

Portugalin Portossa sijaitseva Casa do Conto tarjoaa upeita elämyksiä ja artisteille mahdollisuuksia esitellä töitään. Kaiken tämän lisäksi talo tarjoaa majoitusvaihtoehdon hyvin mielenkiintoisessa ympäristössä.

casadoconto2

Huoneiden sisustus on teollisen yksinkertaista ja pääroolia näyttelevätkin huonetta kiertävät harmaat betonipinnat.

casadoconto3

Vastakohtana vaaleille pinnoille aukeaa värikäs kaupunkielämä suuren lasioven takaa.

casadoconto4

Viimeistään nukkumaan mennessä huomaa kattoon tehdyt numero- ja tekstikoristelut. Ylellinen kultakehyksinen peili on upea lisää ja huoneen ehdoton katseenvangitsija.

casadoconto5

Sängyn takaa löytyy kompakti kylpytila aamu- ja iltatoimia varten. Tarkemmin talon historiaan, ideaan huonetarjontaan voit tutustua Casa do Conto -verkkosivuilla.

Kuvat casadoconto.com

Hotelli Au VélOcipède

auvelocipede

Aivan Ranskan pohjoisosassa sijaitsevasta Sain Valery sur Sommen kaupungista löytyy viehättävä hotelli (Au Vélocipède), jonka tunnelmalliset ja lämminhenkiset huoneet hurmaavat heti ensi näkemästä. Ranskalaiseen tyyliin ilmeessä yhdistyy koristeellisuus ja yksinkertaisen kaunis design. Tästä hotellista varaisi mielellään huoneen!

Kuva auvelocipede.fr

White Pearl

Val d’Iséren lähettyvillä sijaitseva Chalet White Pearl on todellinen alppimatkailijan lomahelmi. Tämä upeissa maisemissa sijaitseva lomapaikka tarjoaa ylellistä luksusta vaativammankin lomailijan makuun.

Neliöitä ja huoneita riittää vaikka muille jakaa. Hienostunut tunnelma alppimaisemissa tarjoaa jotain ainutlaatuista ja ikimuistoista.

Rauhallinen ja neutraali sisustus rauhoittaa mieltä ja takaa hyvän viihtyvyyden. Vaaleat sävyt saavat mukavaa vastapainoa paljon käytetystä puumateriaalista, joka antaa lämpöä sisustukseen.

Makuuhuoneet ovat tilavia ja niissä on omat kylpyhuoneet, joten pariskuntien lomaillessa kaikki saavat myös omaa rauhaa.

Talosta löytyy myös oma pieni kylpyläkeidas, jonne on mukava kokoontua nauttimaan raikkaan ulkopäivän päätteeksi hyvästä seurasta ja tietenkin polskimaan altaaseen. Lisää tästä upeasta lomakohteesta voit lukea Chalets Pearl -verkkosivuilta, mistä löydät myös yhteystiedot kohteen vuokraamiseen.

Kuvat chaletspearl.com

Valkoiset sviitit

Kreikassa, Mykonoksen saarella sijaitseva Hotel Andronikos kätkee sisäänsä mielenkiintoisia huoneita. Näiden valkoisten sisustusunelmien suunnittelusta on vastannut KLab Architecture.

Tilojen seinien ja rakenteiden aaltoileva muotoilu saa aikaan kolmiulotteisen ilmeen. Valkoiselle lämmintä vastakohtaa antavat rakenteet luovat syvyystvaikutelmaa, samoin kuin pehmeät epäsuorat valaistukset.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan sopivan ylellistä, mutta ei liiaan steriiliä. Kiiltäviä pinnat, sementtilattia ja voimakkaasti esiin astuvat koristeelliset yksityiskohdat loihtivat tilasta jotain ainutlaatuista.

Kuvat Nikos Vandoros, Akis Paraskevopoulos / klab.gr

Malediivit kutsuu

Onko tulevan kesän lomakohde vielä hakusessa? Malediiveilla sijaitseva Shangri-La Villingili lomakeidas on kaikkea mitä tarvitset, jos haluat päästä hetkeksi irti arjesta todellisen paratiisin keskelle. Vaikka sisustuksellisesti tästä kohteesta ei hirmuisesti ehkä saakaan irti, tarjoaa oheiset kuvat varmasti paljon visuaalista silmänruokaa ja ehkäpä jotain inspiraatioitakin, ainakin lomasuunnitteluun!

Näkymät huoneistoista ovat suoraan merelle. Mikäpä sen parempi tapa käynnistää päivä kuin pulahtaa omaan altaaseen tai raikkaaseen meriveteen. Sisustuksen tyyli mukailee voimakkeesti ympäröivää luontoa, sen värejä sekä tekstuureja.

Kahdenkeskinen kylpy omassa ammeessa taustalla näkyvällä maisemalla on melkoista herkkua perinteiseen ”kotikylpylään” verrattuna, jossa näkymää koristaa lähinnä seinäkaakelit ja lasten lattioille pudottamat pyyhkeet.

Tunnelmallinen valaistus nostaa saarella jo ennestään hehkuvan romantiikan pilviin.

Miltä tuntuisi löhöillä suoraan veden yllä ja katsella alapuolella vilistäviä värikkäitä kaloja? Hieman kevyempi toteutus kotimaisemissa voisi olla tästä terassin reunaan rakennettu vastaava ”riippusänky”, jonka alla pulputtaisi oma pieni puro. Lisää kuvia tästä ihastuttavasta lomapaikasta voit katsia täältä.

Kuvat shangri-la.com

V8 Hotel

Teemahotellit ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan, varsinkin suuremmissa kaupungeissa, joissa kysyntää löytyy. Stuttgartissa, Saksassa sijaitseva V8 hotel on monen automiehen unelma. Huoneet on kalustettu eri merkkisillä autoilla. Sisustuksessa kohtaavat aikakausi, värimaailma ja tunnelma menneiden vuosikymmenten suosikkiautoista.

Miltä tuntuisi viettää yö pehmeissä lakanoissa vanhassa kuplassa, kun edessä siintää maisema kuin huoltamon piha konsanaan?

Tai ehkäpä hieman autotallimaisempaa tunnelmaa. Huoneita löytyy moneen lähtöön. Tutustu lisää hotelliin ja sen tarjontaan V8 Hotel -verkkosivuilla.

Kuvat v8hotel.de

Hotelliyö iglussa

Miltä kuulostaisi yö Sveitsiläisessä iglumajoituksessa? Nämä hurmaavat iglut sijaitsevat loistapaikassa keskellä Sveitsin alppeja. Todellinen lomakokemus ja unohtumaton matkakohde.

Iglut ovat sisältä todella tunnelmallisia ja kodikkaita. Pehmeät ja lämpimät tekstiilit sekä takka pitävät asukkaat lämpimänä. Tutustu lisää kohteeseen The Whitepod resort -verkkosivuilla.

Kuvat whitepod.com

Hotelli Cape Sienna

Kaipaatko lomaltasi todellista luksusta ja ylellistä asumista? Thaimaan Phuketissa sijaitsevassa hotelli Cape Siennassa pääset nauttimaan luksusoloista. Varaa oma pieni villa aivan meren rannalta, nauti maisemista ja tyylikkäästä sisustuksesta.

Avarasta olohuoneesta aukeaa näkymä terassille ja suoraan merelle. Hotelli löytyy Finnmatkojen matkakohteista tai vaihtoehtoisesti voit tutustua tähän upeaan miljööseen suoraan hotellin omilla verkkosivuilla.

Kuvat capesienna.com

Luksustason hotelli

libertyhotel2

Kauniit nojatuolit ja elegantti työpöytä lisäävät makuuhuoneen käyttöarvoa.

libertyhotel1

Kaunis makuuhuone, jossa on tilaa ja ilmavuutta. Kannattaa kiinnittää erityistä huomiota tuplaverhoihin. Valoverhot antavat hieman näkösuojaa ja pehmentävät tilaa. Kun huone halutaan pimentää, on sitä varten vielä paksummat kangasverhot.

Kyseessä on vuonna 1990 suljettu Charles Streetin vankila Bostonissa, Yhdysvalloissa, joka toimii tänä päivänä luksustason hotellina. Sirry hotellin verkkosivuille

Kuvat libertyhotel.com

Vuokramökit Suomessa

Vuokraa mökki tai huvila ja lähde nauttimaan kesästä rentouttaviin maisemiin. Parhaat mökit varataan nyt!