Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Tulkoon valkoinen joulu ja sisustus siinä samassa

Valkoinen on talven väri. Se on myös yksi joulun suosikkiväreistä mitä tulee sisustuksen yksityiskohtiin. Lumen määrään emme valitettavasti voi vaikuttaa, mutta sisätiloissa voikin olla juuri niin valkoista kuin haluaa.

Valkoinen on talven väri. Se on myös yksi joulun suosikkiväreistä mitä tulee sisustuksen yksityiskohtiin. Lumen määrään emme valitettavasti voi vaikuttaa, mutta sisätiloissa voikin olla juuri niin valkoista kuin haluaa. Valkoiset Marimekko Urna, Cooee Design Ball ja Iittala Nappula ruukku nostavat joulun kauniit asetelmat, koristeoksat ja muut luomukset upeasti esiin. Ne hehkuvat ihanaa puhtautta ja ajatonta tyyliä. Pyöreät orgaaniset muodot antavat hienostuneen sekä rauhallisen lisän sisustukseen.

Koska talvella ollaan myös paljon pimeän äärellä, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota valaistusratkaisuihin. Upea valkoisella marmorijalalla viimeistelty New Works Kizu pöytävalaisin luo pehmeää tunnelmaa tilaan ja löytää paikkansa vaikkapa olohuoneen senkiltä. Modernimpaa twistiä sisustukseen saat Harri Koskisen suunnttelemalla klassikolla Design House Stockholm Block valaisimella, joka on myös hyvä lahjavaihtoehto sisustuksen ystäville.

Kynttilät pitävät huolen talvi-iltojen tunnelmasta

Valaisimien lisäksi tunnelmaa luovat tietenkin kynttilät, joita voikin tuode esiin monella eri tapaa. Scandi Living Stone tuikkukipot ovat kauniin simppeleitä ja niitä on saatavilla eri kokoisina ja värisinä. Useamman ryhmässä niistä saa luotua todella näyttäviä kokonaisuuksia, minkä lisäksi Stone tuikkukipot sopivat hyvin myös osaksi kattauksia. LED-valolla toimivat kynttilät ovat kehittyneet viime vuosina todella paljon ja ne näyttävät jo melko aidoilta. Mikä parasta, ne ovat paloturvallisia ja sopivat siten hyvin myös lapsiperheille ja ikäihmisille. Esimerkiksi Uyuni LED kruunukynttilöissä on hyvänä ominaisuutena myös ajastustoiminto, jonka ansiosta kynttilät eivät unohdu vahingossa päälle. Niihin on saatavilla myös himmennystoiminto kaukosäätimen avulla.

Kähler Urbania kynttilätalot tuovat ihanaa tunnelmaa ja niitä voi hyvillä mielin hankkia vaikka useamman. Urbania kynttilätaloista on saatavilla useita eri malleja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen vaihtoehto.

Pehmeät tyynyt kruunaavat jouluisen olohuoneen. Fine Little Day Gran tyynynpäällinen tuo talveen sopivat kuuset kivasti mukaan sisustukseen. Tell me more Washed linen tyynynpäällinen on miellyttävän tuntuista pellavaa ja sopii sisustukseen läpi vuoden. Rope tyynynpäällisessä taas on ihana muhkea neulospinta, joka antaa sille erityisen kotoisan ilmeen. &Tradition Collect Boucle tyyny on taas ylellisen tyylikäs valinta sohvalle tai makuuhuoneen sängylle.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Turvalliset ja helppokäyttöiset LED-kuusenkynttilät tuovat kodin sisustukseen perinteisen joulun tunnelmaa. Saatavilla on myös johdottomia patterikäyttöisiä malleja, joita voi kätevästi ohjata kaukosäätimellä.
Lempeät Muumi LED-kynttilät ihastuttavat ja tuovat lämmintä tunnelmaa sisustukseen. Ne sopivat mukaan kattauksiin, senkille tai vaikkapa yövalaisimiksi lastenhuoneeseen.
Premium joulukuusi on tuuhea ja aidon näköinen tekokuusi, joka luo jouluista tunnelmaa sisustukseen. Se on hoitovapaa kuusi, joka kestää kauniina vuodesta toiseen.